Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehetséges olyan, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetséges olyan, hogy egy fiú egy lánynak sem tetszik a külseje miatt?

Figyelt kérdés
Mert én úgy érzem velem ez van, sosem látok egyértelmű jeleket, hogy egy lány engem akarna, hogy várna, hogy odamenjek hozzá hogy kapnék egy olyan csábos mosolyt, amiből tudnám, hogy van értelem odamennem hozzá ismerkedni.
2013. szept. 5. 15:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
ebből megint jó kis vita lesz,csak már rohadt unalmas.
2013. szept. 5. 16:22
 12/14 anonim ***** válasza:
Lehetséges. Itt vagyok én :-(
2013. szept. 5. 16:43
 13/14 anonim ***** válasza:
Könnyen lehetséges, hogy van ilyen. Más kérdés, hogy ebből mennyin tudna változtatni. Nyilván egy olyan ember, aki sz*rik a külsejére, jó eséllyel nem fog tetszeni senkinek. De ez nem csak a fiúknál van így.
2013. szept. 5. 20:45
 14/14 anonim ***** válasza:
Genetikailag semmiben sem tér el két ember egymástól, csak bizonyos szekvenciái a DNSnek máshogy aktiválódnak.
2013. szept. 5. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!