Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem lenne egyszerűbb hogy ha egyesek soha nem lennének szerelmesek?
Én is ahányszor szerelembe estem, annak fájdalom lett a vége. Normális ember nem lép be a rozsdás szögbe. Innentől én is kerülni fogom ezt az érzést, ami számomra nem jó...
Tudom, beteg embernek tartotok, de a szerelem csak szenvedést hozz. E miatt népesedtünk túl, a szerelem miatt. Azzal hogy kiirtom magamból valami mássá, valami jobbá válok.
Talán azért van ez velem, mert már nem is vagyok ember... Az emberi evolúció következő lépcsőfoka! Legyőzöm az ösztöneimet! Felétek emelekedek! Egyre többen fognak engem követni!
Mi leszünk az új emberi faj, az evolúció csúcsa!
#1 vagyok.
Nekem is megölték az érzéseimet azért tartok itt ahol most. Érzelmi roncs lettem. Nem érdekel már mit éreznek a nők, nekem csak szexre kellenek, ha belém szeretnek hát hajrá, hol izgat engem ha futnak utánam.
Egy szebb és tisztább világot láttok! Dús erdőkkel és rétekkel ezer féle állatal. Tiszta levegőt, tiszta vízet, tiszta földet.
Ezt ajánlom nektek, csak adjátok fel a szerelmet mint érzést! Lépjetek be a tiszta emberiségbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!