Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem találni normális,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találni normális, okos srácot?

Figyelt kérdés

Olyan fiúra vágyom, aki művelt, és akivel tudok beszélgetni értelmes, akár felnőttes témákról is. Akinek vannak céljai és nem azzal van elfoglalva hogy melyik pull&bear-es pulcsiját vegye fel éppen és hogy melyik csajt hülyítse.

Szerintem az ilyen okos, vicces, udvarias srácok kihalófélben vannak..

Ja, és itt most nem ismerkedni akarok, csak nem értem hol bújkálnak az ilyen fiúk.

2013. szept. 4. 21:46
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
úgy látszik, itt van az összes az oldalon :o
2013. szept. 4. 21:52
 12/19 anonim ***** válasza:

Milyen helyekre jársz el, miket szeretsz csinálni? Hol laksz, van valamilyen hobbid?

(Nem ismerkedésből, csak segíteni próbálok :) )

2013. szept. 4. 22:01
 13/19 anonim ***** válasza:

Én ilyen vagyok nagyjából.

Engem azért nehéz megtalálni mert vagy edzésen vagy táncon vagy csellón vagyok nem pedig bulizok:D

Egyébként én is olyan lányt szeretnék akivel 2 témánál többről lehet beszélni.

17/F

2013. szept. 4. 22:01
 14/19 A kérdező kommentje:

#12: Köszi hogy segíteni próbálsz :)

Nem járok diszkóba, szórakozóhelyekre. Ha buli, akkor csakis házibuli :) Ott pedig nagyjából csak a barátaim vannak jelen, így ott ismerkedni nemigen tudok, hacsak be nem mutatnak nekem egy új ismerőst...

Szeretek énekelni, zenét hallgatni, rajzolni, sportolni. Most táncolok, de nem rajongok érte úgyhogy abba fogom hagyni.

Hova kéne eljárnom? Parkokba, bevásárlóközpontokba?

2013. szept. 4. 22:08
 15/19 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó, hogy szeretsz sportolni. Érdemes lenne megpróbálkoznod, egy olyan sporttal, ami fiúkat és lányokat is egyaránt vonz–a tánc nem egészen ilyen, sportként csak a furcsa srácokat vonzza.. nővérem baráti körében van egy táncos srác, olyan furcsa, hogy elkönyveltem magamban melegnek, és kiderült később hogy nem is az, de ez mindegy.

Sportból tudnék ajánlani pár harcművészetet, ha a tánc miatt hajlékony vagy, akkor érdemes lenne megpróbálnod a Taekwondot, tényleg próbáld ki, nem sokat veszíthetsz.

A várost azért kérdeztem, mert pl. itt Pesten van egy nyelvi klub fiataloknak hetente egyszer péntekente, egyszer elmentem én is, egész jó volt– csak inkább a péntek esti edzést választottam helyette.

Ha nem szeretsz plázákba járni akkor ne járj, én is magamat normális srácnak tartom nagyjából, be nem mennék a Plázába, ha a mozizást máshogy is meg lehetne oldani.. vásárlással is úgy vagyok, hogy akkor veszek valamit ha nagyon kell, és nem azért mert nem lehetne 20 pulcsim, de minek?!

Ha edzéshely kell Budapesten akkor tudok ajánlani pár helyet :)

Meg azt nem is írtam, hogy akár konditerembe is eljárhatnál: ott is lehet találni normális srácokat.

2013. szept. 5. 00:10
 16/19 anonim ***** válasza:

"okos, vicces"-szóval, kedves utolsó, a konditerem kilőve. Nem bántásból, elvégre ott is van kivétel (hiszen én is járok néha :P), de akiket én ismerek, és terembe járnak egyáltalán nem tesznek eleget a fent említett követelményeknek. (Mellesleg belőled is töményen előjött a sportmánia, pedig az is csak egy, ismétlem egy téma, amiről beszélni lehet.)

A kérdésre annyit, hogy ez egy szép kis csokor jó tulajdonság, amiből megformáltad az ideálod, de biztos vagyok benne, hogy valójában egy rakat ilyen ember vesz körül, mindössze egyikhez sem vonzódol. Vedd észre, hogy nem azt keresed aki okos és vicces, hanem akibe beleszeretsz (aki lehet, hogy éppen okos is, és vicces is). Nincs azzal baj, ha nehezen lobbansz lángra, én is ilyen vagyok, de előbb-utóbb valakinek sikerül meghódítson. Addig is, ne ítéld el olyan könnyen azokat, akik körül vesznek. Mindenkinek megvannak a maga értékei.

2013. szept. 5. 03:45
 17/19 anonim ***** válasza:
Én csakis cáfolni tudom az utolsó komnentet:táncolok és kondizok mégis normális vagyok és a legkevésbé sem furcsa.(már a hangok is megmondták haha)
2013. szept. 5. 06:35
 18/19 anonim ***** válasza:
#16 persze, hogy egy téma volt a sport, nem is ismerkedés miatt írtam a válaszom :)
2013. szept. 5. 21:24
 19/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!!

Konditermen már gondolkoztam én is, mert minden nap 7 ill. 8 órám van, így hétvégenként szívesebben járnék sportolni. Úgyis két utcányira van tőlünk egy konditerem.. Hátha :) De még van egy-két hetem kitalálni :)

És igen, talán igaz, lehet pont az ilyen srácokhoz nem vonzódom a társasági körömből.. Sajnos pedig ez is kéne :\ Mármint az a plusz, hogy beleessek valakibe..

Remélem összejön hamarosan! :)

2013. szept. 6. 21:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!