Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Pénzes pasira vágytok?
Arra nem gondoltok, hogy ha ez a valaki 16-23 évesen esik bele ebbe a kategóriába, az nem magának lapátolta össze nagy valószínűséggel a vagyonát, hanem apuci-anyuci vette meg őket kilóra? Jönnek itt sokan a "mert akkor biztonságban érzem magam mellette", de arra senki sem gondol, hogyha náluk egyszer véget ér ez az állapot és elfogy a pénz, akkor totálisan életképtelenné válnak, mert semmi közük az önálló élethez?
Valaki adjon már választ ezekre a kérdésekre is, legyen szíves!
Neked ez miért is fáj?
Pont lesz..rom,hogy ki milyen pasit akar magának....
Általánosítani meg szerintem nem kéne,mert kevés olyan nő van a környezetemben,akikre illene a leírás.
22/F
"Pontosabban csak ilyet ismerek,"
Elég rossz lehet neked.....
Kérdező, elég nyilvánvaló hogy pénzes pasira vágynak. Ez eddig se volt titok. Természetesen bőszen tagadják a dolgot, meg mindenféle pullszöveggel próbálnak ködösíteni, hogy önbizalom, kisugárzás meg radioaktivitás, de érdekesmód mindig lelépnek az első pénzes pasassal, itt meg adják a jólelkű rendes kislánykát...undorító képmutatás.
Mi meg tartsuk el őket...
Nyilván ha valaki tetszik és még pénze is van, akkor az utóbbi tudatában nem fogom ellökni magamtól. Senki se bánja ha a párja gazdag. (a dolgozó korosztályra gondolok)
Ugyanakkor nem is szempont.
Nekem az a szempont, hogy diplomás legyen, vagy legalábbis tanuljon felsőoktatásban. Legyenek életcéljai, akarata ahhoz, hogy a lehető legjobb körülményeket előteremtse magának és később a családjának.
Félreértés ne essék, én is ilyen vagyok, nem vetem meg a munkát, de ezért én is elvárom, hogy a férfi is életképes legyen és a lehető legtöbbet akarja kihozni önmagából.
Ilyen szempontból számít nekem a pénz, de szerintem ez nem akkora tragédia. Nyilván senki sem szeretne nyomorogni, ezért legalább az akarat meglegyen.
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!