Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondolnátok, ha a barátotok hirtelen bemondana egy ilyet?
Figyelt kérdés
Meglepődtem. Tehát:
volt egy vad éjszakánk, amikor a barátom egyszercsak bemondta, hogy ő úgy megnézné, ahogy mással csinálom... Kicsit kiakadtam. Már jó ideje együtt vagyunk, nem lapos sem a kapcsolat, sem a sexualis elet. Vegyem fel videora, had lássa kívülről, vagy mi? :D
2013. szept. 4. 10:55
1/12 anonim válasza:
Egy kis perverz szexuális fantázia, semmi több. Szeret kukkolni.
2/12 anonim válasza:
Hiába vennéd fel videóra ahogy vele szexelsz... Őt az indítja be, hogy ha mással csinálnád... Vannak akiknek ilyen vágyai vannak, normálisnak mondjuk nem mondanám :D 23/F
3/12 anonim válasza:
Ez a pasi már messze jár tőled lelkileg.
4/12 anonim válasza:
Ha lelkileg melletted és veled lenne, ki sem bírná, hogy más pasi egyáltalán hozzád nyúljon.
5/12 anonim válasza:
meglepődnék
eddig úgy tudtam, nem érdekelnek úgy a férfiak
6/12 anonim válasza:
Az első jel arra, hogy lapátra kerül a srác.
8/12 anonim válasza:
Van akinek ez a perverziója, olvass utána. Ettől még ugyanúgy szerethet.
9/12 anonim válasza:
Mármint a nő? Vagy nem jól értelmezem a kérdést? Nő tette fel a kérdést? Vegy egy homokos?
10/12 anonim válasza:
vannak akik így dobják fel. sokan 3-asban is csinálják. Nincs ebben semmi, nem szeret vagy kíván kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!