Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kivel találkoznál erről az oldalról legszivesebben?
Figyelt kérdés
Miért pont vele?2013. szept. 3. 23:57
11/33 anonim válasza:
az egy évvel ezelőtti önmagammal
12/33 anonim válasza:
7-es vagyok. Azt inkább megtartom magamnak :)
13/33 anonim válasza:
#12 nem tudom most milyen néven nyomja
szerintem még talán ő maga sem :D
14/33 anonim válasza:
Volt itt régen egy Kyraaaaaaa nevű csaj, vele sokat camoztunk, nagyon jó fej csaj volt, hiányzik :(
16/33 anonim válasza:
Én Princess Naivával találkoznék, mert olyan cuki volt a hangja amikor énekelt :)
18/33 anonim válasza:
Acélszívvel leülnék sörözni egyszer és eszmét cserélnék face to face.
Más nincs aki nagyon közel állna a szívemhez, de egy jó társaság és bor vagy sör mellett, szívesen beszélgetnék kulturált emberekkel.
20/33 anonim válasza:
bár így jobban belegondolva találkoznék vele is szívesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!