Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Titeket zavar, ha egy lány fogszabályzós? 16/L
Figyelt kérdés
Szerintetek csúnya, visszataszító?2013. szept. 3. 22:39
11/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem. A fogszabályzó egy múló állapot. Ennyi erővel az is zavarhatna, ha egy lánynak be van gipszelve a keze, de nem zavar :)
12/20 anonim válasza:
nekem még jobban is tetszenek mint a fogszabályzó nélküliek :D
13/20 anonim válasza:
Jobban kell figyelned a szájad tisztaságára. Hidd el, aki értelmes, tudja, hogy azért van, hogy később szebb legyél.
Pont valamelyik nap láttam a villamoson egy nagyon-nagyon szép lányt, és fogszabályzós volt. Hidd el, egyáltalán nem rontotta az összképet :)
14/20 A kérdező kommentje:
Húú, köszönöm az újabb válaszokat is! :D Na,hát meglepődtem,hogy mindenki így gondolja, de ennek örülök! :)
2013. szept. 3. 22:54
15/20 anonim válasza:
Én is nagyon féltem ettől. Gimis koromban nem is mertem vállalni ezt, mert majd biztos csúfolnak, aztán végül egyetemen csak elhatároztam magam. Most fogszabim van és sokan észre sem veszik, aki meg igen az meglepődik rajta, hogy minek nekem fogszabályzó.(észre sem vették mennyire kusza:))
A páromat se zavarja. 3 éve vagyunk együtt, most lett, aztán majd 1 év múlva lekerül. :)
Én már most bátrabban mosolygok, mint eddig valaha. Életem legjobb döntése volt.
23N
16/20 anonim válasza:
Egyáltalán nem :) Sőt szerintem még pozitívum is, legalábbis nálam 15/F
17/20 anonim válasza:
Nem ez a lényeg, ha egy lány szép, fogszabályzóval is szép. :D
19/20 anonim válasza:
Jómagam is oda vagyok érte 15/F
20/20 anonim válasza:
Szia!15 évesen leszek idén,lány vagyok.Ma került fel a fogszabályzóm.A barátom szerint tök "menő",és sok fiú barátomtól hallottam,hogy egyáltalán nem zavarja őket-vagy tetszik nekik.A legtöbb fiúnak amúgy szerintem bejön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!