Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog? A csajokkal nagyon kívánom a szexet, de aztán nincs sok téma, és ált csak a szexről szól nekem a kapcsolat. Azonban a fiú barátaimmal nagyon bensőséges kapcsolatot ápolok.
több barátom is meleg, nincs bajom a melegekkel, sőt velük nagyon közvetlen vagyok. amikor melegekről beszélek ne hidjétek hogy ők afféle dísz bu-zik. soha nem mondanátok meg róluk...
na szóval barátaimmal például ölelés, csók, témázás, és hülyülés, de SEMMI szex vagy ilyesmi. lányokkal meg jókat dugok, de nem tudok velük mit kezdeni. na most ez normális?
Kérem a homározókat hogy ne homározzanak, hanem egyenek halat!
17f
Ezt heteroszexuális homoromatikusnam hívják ha jól tudom:D
Tehát ellenkező nembe nem szeretsz bele, viszont szexuálisan vonzódsz hozzá, a saját nemed meg csak szerelem szempontjából érdekes.
Én is így vagyok vele csak fordítva, meg a lányokhoz vonzódok romantikusan is.:)
16/L
Előző vagyok:
Úgy lesznek a melegek, hogy elmennek a szivárvány végére, és átesnek a szertartáson.
(JK, így születnek:D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!