Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok! Szerintetek szexi az, ha egy fiatal srac katonai egyenruhaban van?
Figyelt kérdés
Mit szoltok ahoz, ha az utcan lattok egy katonat aki megy haza a hetvegere ?
18F
2013. szept. 3. 20:41
11/18 anonim válasza:
nekem nem tetszik. a régi fekete-fehér képek jutnak róla eszembe a nagymamám falán. :/
és az egyáltlalán nem szexi :D
22/L
12/18 anonim válasza:
mmhmm nekem az egyenruha nagy fétisem :D letepernélek :P 18/L
14/18 anonim válasza:
#12-es vagyok, nem vicceltem kérdező :P az exemnek is volt valamilyen egyenruhája és megkértem hogy vegye fel :$
15/18 Pretty_Fighter válasza:
Húha kérdező,mindjárt fel leszel csípve itt a 14es által:D
16/18 A kérdező kommentje:
Haha :D Azt nem hiszem,mert meg eltart meg egy ideig a bevonulas :D De örülök neki,hogy ennyire szexy az egyenruha :D
2013. szept. 5. 21:59
17/18 anonim válasza:
A kedvenc gitárosom (Paul Simonon) őrülten szexi volt terepmintás naciban,katonai bakancsban,fehér pólóval,dögcédulával a nyakában és az izmos,erős karjával,ahogy vágta a basszust...:P Főleg,hogy mellette szöszi,kék szemű és 184 cm magas is,valamint baromi jóképű. ;) Olyan 27-28 lehetett akkor...Nagyon szexis és izgató volt benne,és nem csak a színpadon,koncert alatt.Bár ahogy leizzadt,az fokozta a hatást...:D Függ attól is,hogy kin van az az egyenruha...:) Aki megy haza hétvégére?Inkább olyan hivatalos benyomást kelt,nekem valamiért ijesztő kicsit,nem kedvelem a munkában a kötöttségeket,és engem arra emlékeztet. 35/L
18/18 anonim válasza:
Hat oszinten szolva...Nekem rohadtul gyengem egy egyenruhas pasi...de barhol. Komolyan :D. Ez egy fetis vagy nem tudom, de en osszetudnek rogyni mikor meglatok egyet.:DD Nem csak a kulsorol van szo, maga a gondolat, hogy mit/miket csinalnak, szoval maga a hivatas is nagyon vonzo...Olyan ferfias, altalaban ezek az emberek 'kemenyebbek' is (na nem ugy:D) ami plusz pont...:)
17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!