Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyért nem meri a padtársam elmondani hogy szokott masztrbálni?
Figyelt kérdés
Mind a ketten 14 ek vagyunk. Èn lány ő fiu. Kiváncsi voltam rá és megkérdeztem, de letagadta. Én bevallottam neki, egyszer egy srác megkérdezte tőlem ugyanezt és még neki is bevallottam pedig nem is ismertem. Milyért olyan nagy dolog ez? A legjobb barátnőmmel simán tudok beszélni a szexről, de vele nem. Pedig legjobb barátok vagyunk.2013. szept. 3. 19:10
11/19 anonim válasza:
Juj kerdezo ez tulzas volt ugy megbas*znalak most
12/19 anonim válasza:
10 évesen nagyokat élveznek? oh... azért van itt a sok kérdés, hogy előszőr maszturbál a sok 14-15 éves és kérdik hogyan kell.
13/19 anonim válasza:
Sokan szemérmesen viszonyulnak az ilyen témákhoz.
Legjobb barátnőmmel azt is megbeszéljük milyet kaksizunk, egy másik barátnőmmel meg a szexről is csak virágnyelven lehet beszélni.
14/19 A kérdező kommentje:
12 # véleményem szerint az összes kamu. Miaz h nem tud vki masztizni? -.-
2013. szept. 3. 19:33
15/19 anonim válasza:
Szerintem ez kb olyan mint a homoszexualitás férfiaknál és nőknél. Nőknél elfogadott, bármelyik csaj beismerné ha smárolna egy másik csajjal, de a pasik? Elég ciki nem?
Ugyanez van a maszturbálással is. Ha egy nő maszturbál, az izgalmas. Ha eszközöket használ, az még izgalmasabb. Ha egy pasi maszturbál az ciki, ha eszközt használ, az már undorító is.
Ilyen társadalomban élünk.
16/19 A kérdező kommentje:
15, meg mondtad a tutit
2013. szept. 4. 17:03
17/19 anonim válasza:
Nos sok oka lehet.. lehet hogy ennyire szemérmes.. főleg ugye "lány előtt".. még ha a barátod is. Vagy tetszel neki és azért nem.. :D Esetleg pont te vagy "vágyai" álma.. érted ugye.. Persze hogy hüppög ha ilyet kérdezel,és "bejössz" neki. :D
18/19 A kérdező kommentje:
Csak ugy szOlok h egyáltalán nem jövök be neki, de tényleg. Felismerem ha vkinek bejövök, de neki nem.
2013. szept. 4. 21:52
19/19 anonim válasza:
7.es vok és az osztályból 1 lány masztizik és rajtam kívüt 5 fiú.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!