Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ezt soha nem értettem miért lehet, szerintetek?
Figyelt kérdés
azt szeretném kérdezni ha csak úgy sétáltok és jön veletek szembe egy fiú és mielött még elsétálnátok mellette és ő rátok néz és mondjuk mosolyog akkor milyen esetben néztek rá és mosolyogtok rá vissza? ha helyes a gyerek vagy csak simán szimpi vagy normál? vagy amilyen kedvetek van de tegyük fel nincs rossz kedvetek? és mikor nem is néztek rá vissza pedig tudjátok hogy rátok pillant? mert nekem ha ránézek egy lányra akkor általában nem néznek rám mintha nem mernének vagy nem tom direkt másfele néznek :S és csak 2 dolog jut eszembe ami miatt lehet ez 1. hogy nagyon helyes vagyok és félnek 2. hogy nagyon ronda vagyok és nem néznek rám mert nem tom :S szerintem az utóbbi :D bocsi a hosszért :D2013. szept. 2. 20:02
11/11 anonim válasza:
Én akkor mosolygok vissza ha szimpi a srác. :) Nem kell nekem egy görög isten a túl helyes fiúk amúgy sem tetszenek.Amúgy küldj képet és akkor megmondom,hogy nézel ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!