Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan egyedülálló nő,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan egyedülálló nő, aki nem szerelmes a volt barátjába vagy egy olyan valakibe, aki nem foglalkozik vele?

Figyelt kérdés
Idén még nem találkoztam ilyennel... Hihetetlen, hogy mindig emiatt bukom a nőt.
2013. szept. 2. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is így voltam sokáig, sok fiút/férfit utasítottam vissza emiatt. Viszont mégsem egész életemben egy emberbe voltam szerelmes, így egyszerűen a megoldás az volt, hogy olyan férfi jöjjön, aki olyan nagy hatással van rám, hogy ne gondoljak az előzőre, mert többet ad, jobban szeretem. Hát, úgy látszik, hogy te erre nem voltál képes azoknál a lányoknál. :( Szegényke...:D
2013. szept. 2. 19:24
 12/14 A kérdező kommentje:
Hogy lettem volna képes, ha emiatt randizni sem jöttek velem? Neten keresztül meg nem fogunk senkihez sem vonzódni.
2013. szept. 2. 19:27
 13/14 anonim ***** válasza:
Sokszor már neten keresztül is süt egy emberről, hogy... hm, olyan típusú, hogy biztos nem akarok tőle semmit. Meg van olyan, aki arc + stílus + életfelfogás alapján megfog a beszélgetések során.
2013. szept. 2. 19:29
 14/14 anonim ***** válasza:

létezik. én így voltam 2 hétig, aztán gyorsan bepasiztam, olyannal jöttem össze akit én néztem ki magamnak.

lehet a többi lány is így van

2013. szept. 2. 20:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!