Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Melyiket választanátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Vegyük azt az esetet, hogy külsőre mindkét lány bejön. Fiúk, ti melyiket választanátok?

1.Szerény, kicsit visszafogott, nem jár el bulizni, nem cigizik, nem iszik, kedves, hűséges

2.Magabiztos (de nem beképzelt), szeret hülyülni (fiúkkal, lányokkal egyaránt), eljár bulizni, nem cigizik, néha bulikon iszik, kedves, hűséges

És légyszi leírnátok, hogy miért pont azt a lányt választanátok? Előre is köszi a normális válaszokat, és légyszi írjátok oda a korotokat is!

2013. szept. 1. 23:51
1 2
 11/19 A.R. ***** válasza:
2 -es, az elsővel unatkozni fogsz :D
2013. szept. 2. 17:11
 12/19 anonim válasza:
igaz én lány vagyok, de a 2.at vákasztanám, magamból kiindulva.. az első unalmasabban hangzik...sezrintem a másodikkal több programod lehetne..:D
2013. szept. 2. 18:35
 13/19 anonim ***** válasza:
Inkább válaszd az elsőt a másodikat pedig hagyd meg egy olyan férfinak aki anélkül tud dönteni, hogy más embereket kérdezgetne. :)
2013. szept. 2. 18:45
 14/19 anonim válasza:
100%

a másodikat.

Az elsőt ugymond be kell nevelned, és rád fog akaszkodni, még nem forrt ki ezek alapján a személyisége. A másodiknál nagyobb esélyed van egy komolyra.

21f

2013. szept. 2. 20:52
 15/19 anonim ***** válasza:
1.
2013. szept. 2. 21:23
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

Mindenképpen az elsőt. De kifejteném akkor.

Az első nagy vonalakban leírja a nőideálomnak egy részét.

Az csak jó pont, ha egy nő szerény és visszafogott. Nem értem kinek miért baj ez, hogy még tapasztalatlan. Lehet a tapasztaltakat zavarja csak. Az 1. tipusú nőknek javaslom hogy ne kezdjen olyanokkal akiket zavar a szerénységük és visszafogottságuk. Mert aki 2-es tipusúra vágyik, azzal csak problémáik lesznek és meg akarja változtatni. Na meg valahol benne van, hogy főleg a szex miatt zavarja a visszafogottsága

A második tipusú lány sem eredendően rossz tulajdonságú a leírás alapján. Viszont a magabiztosság elég sajátosan jelenik meg az embereken. Nekem inkább rossz tulajdonság. A hülyülés is elég sokértelmű lehet. Érthető úgy is, hogy viccelődik meg úgy is hogy "kavarja a szrt". A bulikon meg azért mindenki tudja, hogy milyen dolgok történnek. És aki bulizni jár az valahol végülis azért megy bulizni, hogy pasizgasson. Szóval a másik nekem nem szimpatikus.

2013. szept. 6. 00:52
 17/19 anonim ***** válasza:

1

Nekem sokkal szimpatikusabb, őszintén szólva nem szeretem nagyon a bulizós lányokat, se a menőket. Egyszerűen a szolid lányokra jobban beindulok, és ők vadabbak az ágyban is.:)

Az, hogy mikor unod meg, az kis részben múlik a lányon, ti dolgotok mennyire teszitek színessé a kapcsolatotokat.

18

2013. okt. 2. 23:18
 18/19 anonim ***** válasza:
2
2013. okt. 2. 23:21
 19/19 anonim ***** válasza:
1.
2013. okt. 2. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!