Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Veletek is volt már olyan hogy az akit szeretettek folyamatosan megbántott rendszeresen?
ilyen esetben mit lehet csinálni ?
én csak szeretett adtam.. de amit kaptam hát. :/
legtöbbször minden ok nélkül..
Az exemmel, egy évig voltunk együtt, de ez idő alatt, én legtöbbször mély gödrökben csücsültem, mert ő szinte le se szart. Egyszer azt mondta szeret, de a barátai miatt nem lehetünk együtt, utána titokban mégis folytattuk, aztán amikor nem tudott megfektetni, utána rá egy hónapra úgy mentünk szét, hogy ő már aznap mással volt együtt, és ő az egészet megbánta amikor velem volt. Rá persze egy hétre én voltam a rossz rib_anc stb, azóta szerencsére már nem is beszélünk. Ja és akkor nem is említettem, hogy volt hogy több hétre eltűnt az életemből teljesen.
Lehet szidni, én voltam a hülye, de mivel ő volt az első, így eléggé valószínű, hogy más is hasonlóképpen cselekedett volna.
igen én is így vagyok már szakítottunk mert már nem bírtam idegekkel de még mindig szeretem és titokban abban reménykedek hogy felhív és meg beszéljük a dolgokat :/
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!