Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért zavar titeket az, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért zavar titeket az, ha egy srác páva?

Figyelt kérdés
Mi ezzel a probléma?
2013. aug. 31. 11:43
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
azért mert homáros és baromira nem férfias
2013. aug. 31. 12:13
 22/26 anonim ***** válasza:

nem zavar, nem probléma.

azonban nekem sem tetszik ha egy fiú úgy öltözködik.

2013. aug. 31. 12:15
 23/26 anonim ***** válasza:

mert tömegstílust majmolnak az egyéniségük hiánya miatt...

Lányruhába járnak,és úgy röhejesek ahogy vannak,a hajuk meg,na no comment, szegény punkoktól már azt is el kell venni.Meg lenéznek mindenit,aki nom olyan mint ő,mondjuk a max 80as IQ juk másra nem is igazán használható.Nekem meg a haverjaimnak is csomószor beszóltak már,mert mi rockerek vagyunk,és ez valamiért nem tetszik nekik...

15l

2013. aug. 31. 12:24
 24/26 anonim ***** válasza:

A srác többet vásárolgat mint egy lány?? Hát hol normális ez?? Takardojanak a konditerembe, és sugallják a biztonságot, legyenek igazi a férfiak!!

A csőnadrág, vékonyság és a körmöm féltése meg megmarad nekem. Pont.

2013. aug. 31. 13:02
 25/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2013. szept. 2. 13:44
 26/26 anonim ***** válasza:
és ő ---- Danesz Dano Dani kb 50% ban páwa nem? nekem ő tetszik
2014. júl. 13. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!