Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha ÁLLANDÓAN...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha ÁLLANDÓAN kihasználnak, hazudnak a pasik?! Egyikben sem bízok már! (? )

Figyelt kérdés

Régebben is állandóan csak ki akartak használni,igaz akkor naív voltam és volt hogy hagytam is..De most szeretnék végre valakit,csak valakit aki szeret és én is őt..

Nemrég meismerkedtem egy pasival,az elején minden jó volt,egyszerűen tökéletesnek tűnt,

még azt is mondta hogy el tudja velem képzelni az egész jövőjét.

Mindenről el tudtunk beszélgetni,elvoltunk,napi 10x is elmondta h szeret.

Erre benyögi,h neki ez nem megy,meg hasonló ,de már más nőkkel ismerkedik.-.-

GYŰLÖLÖM.olyanaokat mondott hogy undoritó.ezek után nem tudok senkibe megbízni,közben szerelmet szeretnék:( Mit tegyek:(( 17L

2013. aug. 31. 00:50
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ne húzd fel magad rajta,mindenkivel megesik.

De nem minden pasi ilyen,úgyhogy ne is így állj hozzá.

Lehet,hogy kellenek ezek a pofára esések,hogy később majd jobban tudd értékelni a megfelelőt.

2013. aug. 31. 01:12
 12/21 anonim ***** válasza:
Vagy kellenek ezek a csalódások hogy idővel szkeptikussá válj és ne dőlj be az ehhez hasonló népmeséknek minthogy "veled az életemet is le tudnám élni":D
2013. aug. 31. 01:25
 13/21 A kérdező kommentje:
a gond az,hogy lehet egyszer jönne egy tényleg normális,de már előre be beszélném magamnak,hogy ő is olyan..
2013. aug. 31. 01:27
 14/21 anonim ***** válasza:

Vannak normális pasik, nekem elhiheted.

Most vagyok együtt a 3. barátommal, de az első kettő is olyan volt a tulajdonságait tekintve, amiről minden nő álmodik.

Még fiatal vagy, a te korosztályod még nem az örökké tartó szerelemről szól. Persze vannak, akiknél úgy alakul, de ez nem az a kor, amikor ez a cél. A srácok nagy része meg aztán főleg nem erre hajt ilyen idősen.

Amúgy ha tényleg szeretnél valamilyen érdemi változást elérni, akkor két dolog van, amit alaposan és ŐSZINTÉN, mindenféle szépítés nélkül gondolj át:

1. hogyan viselkedtél az adott sráccal, mi az ami esetleg taszító lehetett benned, pl túl nyomulós voltál, túl hamar kezdtél neki nyálas dolgokról beszélni vagy épp az ellenkezője, sose dicsérted, nem értékelted..stbstb

2. hogyan viselkedtek veled a pasik? Mi volt az a pont, amikor még minden okénak tűnik, aztán hirtelen mégse... olyankor mi történt? Ez sose csak magától jön ám. Gondold át miket mondtak, ebből próbáld leszűrni, hogy mik lehetnek a tipikus kamu dumák, amiknek ne dőlj be... (pl amit írtál: veled képzeli a jövőjét... ilyet normális ember csak hosszantartó kapcsolatban kezd el érezni, előtte csak kamu, aminek célja, hogy minél előbb lefektessen). Ilyesmiken gondolkozz... aztán könnyebb lesz kiszűrni, hogy ki mit akar.

2013. aug. 31. 01:29
 15/21 A kérdező kommentje:

Az a helyzet,hogy teljesen normális voltam.Direkt nem tapadtam,de mutattam,hogy fontos nekem.

Ő kezdte el inkább a nyálas dolgot úgymond,de jól esett ilyeneket hallani amiket mondott.

Ha valami baja volt,egyből nekem szólt..

És fel sem tudom fogni,egyik pillanatról a másikra miért mondta hogy utál.Annyira ÉRTHETETLEN sz egész ami történt.

Mindig ha megismerek valakit sírás lesz a vége.

OKÉ elhiszem,hogy akadnak normálisak,de azok vagy foglaltak,vagy más tetszik nekik,vagy pl nem az esetem,vagy messze lakik,vagy én nem kellenék neki:))))

De valahogy nem találok olyat,aki szívből szeret,ŐSZÍNTÉN,hűséges,stb.Én meghagyom a magánéletet is persze..

2013. aug. 31. 01:51
 16/21 anonim ***** válasza:

Még nem vesztél el,nem vagy vénlány :)

Bőven akad majd még más is,bár utálom ezt mondani,mert nekem is mondogatták és emlékszem,hogy mennyire hihetetlen ilyenkor.

De tényleg lehetnek még olyanok,amilyeneket keresel.

Csak sajnos ez mind idő :/

2013. aug. 31. 01:59
 17/21 anonim ***** válasza:

Vannak normális pasik, nekem elhiheted.

Most vagyok együtt a 3. barátommal, de az első kettő is olyan volt a tulajdonságait tekintve, amiről minden nő álmodik.

- Akkor kettő már miattad lett szemét mert nem értékelted.

2013. aug. 31. 02:01
 18/21 anonim ***** válasza:
van abban valami amit 17-es mond. ha a kettő nők álma típus volt akkor miért szakítottatok? ha ők voltak a f...ok, nem szóltam...
2013. aug. 31. 02:04
 19/21 anonim ***** válasza:
Jött jobb.
2013. aug. 31. 02:10
 20/21 anonim ***** válasza:

igen ilyen az élet, látod mennyivel könnyebb volt a gyerekkor? :) mennyivel szebb volt :)

F19

2013. aug. 31. 02:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!