Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy észre vegyen,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy észre vegyen, és tetsszek neki?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok, lassan három éve tetszik egy fiú, de köszönésen kívül nem beszéltünk még egymással. A legjobb barátjától tudom, hogy jó csajnak tart. Viszont eddig már kétszer előfordult, hogy rámmosolygott, én pedig teljesen beleéltem magam, hogy hátha bejövök neki, aztán két nap múlva barátnője lett. Szóval szerintetek mit tegyek, hogy beszéljek vele? Hogyan legyek olyan lány, aki érdekli őt, és udvarolni kezd?
2013. aug. 30. 22:45
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ömm...

Először is ha tetszel neki annak egyértelműbb és komolyabb jelei vannak mint egy mosoly. Olyankor feltűnően bámul, vagy épp nagyon kínosan igyekszik nem rád nézni (ilyenkor állandóan kapkodja a fejét mert ha megállna akkor bizosan egyből rád siklana a tekintete), keresi a társaságod, ha egy társasággal vagytok többet beszél veled mint mással...

Figyelemfelkeltésről: Nos még megpróbálhatod felhívni magadra a figyelmét (ez vagy bejön vagy nem). Ha közelebb vagytok (pl. osztálytársak vagytok vagy egy csoportban vagytok külön órán vagy sportnál) akkor nem túlzott tolakodás ha odamész hozzá beszélgetni (úgy a legjobb ha egyszer úgy intézed hogy együtt menjetek haza, mert akkor először úgy tehetsz mintha csak úgy nem lenne kivel beszélgetned és azért... az tökéletes, de ne csináld sokszor mert az feltűnő) kérdezgesd picit valami közös témát biztos találtok, de legyél nagyon diszkrét mert a nyomulás nagyon bizar és avval tuti elijeszted.

Ha így összehaverkodtatok de továbbra sem érdekel, akkor így jártál. Persze velem is volt hogy egy lányt még le se szartam aztán hirtelen nagyon megtetszett, ehhez persze meg kell változni, de az ilyet nem lehet és nem is szabad mesterségesen előidézni.

Őszinte leszek azalapján amit írtál szerintem nincs sok esélyed :( , de azért hajrá!

Remélem segítettem valamit. :)

F/15

2013. aug. 31. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!