Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk szeretitek, ha egy lány erősebben megmarkolja a heréiteket?
Figyelt kérdés
persze nem fájdalmasan, és mondjuk ruhán keresztül, ilyenkor mit gondolnátok?2013. aug. 30. 15:20
1/7 anonim válasza:
ha ismeretlen..mondjuk discoban..akkor elgondolkodnék a folytatáson.. :D
2/7 anonim válasza:
Józsi megy az utcán, és egy wc-t keres. Már 1 órája nem talál klotyót és erre bemegy egy templomba. Elkezd pisilni a szentelt vízbe.
Odamegy hozzá egy apáca és megkérdezi:
- Megfoghatom a jobb heréjét?
- Meg.
- Megfoghatom a bal heréjét?
- Igen.
A nővér teljes erőből összeütögeti a golyóit, és azt üvölti:
- Hát szabad a szentelt vízbe pisilni???
3/7 anonim válasza:
Nem.
Nekem nem tudnád úgy, hogy ne legyen kellemetlen.
És nem hinném, hogy egyedül lennék ezzel.
Nem mindenki szereti ha a heréit markolásszák.
Maradj a dákónál, azt kényeztesd!
4/7 anonim válasza:
Semmiképp.
Az én heréimhez senki se érjen soha semmivel.
De ha a farkamat fogja meg kicsit erősebben, az bejön.
5/7 anonim válasza:
Nem szeretem, mert akkor nagyon megfájdul. Nem is tudom elképzelni, hogy valaki szeretné ezt...
6/7 anonim válasza:
en imádom ha a csaj a golyóimat markolássza
7/7 anonim válasza:
Egye fene, az enyémet fogdoshatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!