Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Azért ilyen gyáva még mindig,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azért ilyen gyáva még mindig, mert fiatal? (most lett 15) tovább Lent

Figyelt kérdés
vagyis ő 15F. egyszer már beszéltünk msn-en, és akkor kedvesnek volt, egy órán át dumáltunk. Vissza is kérdezett, szal nem volt monoton a dolog, sztorizgattunk. Azóta nem írt rám.. annyi, h. ha látjuk egymást, köszönünk és bámuljuk a másikat; ja és facebookon farmville-ben ajándékokat küldözgetünk a másiknak :D szerintem teljesen egyértelmű jeleket adtam, hogy nekem bejön, apróságokat már ő is lépett irányomban, de pl msn-en nem írt rám.. idősebb vagyok nála kb 1,5évvel. Életkorából adódhat, h nem kezdeményez? Mit tehetnék még?
2009. okt. 31. 20:50
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Félénk,még kezdő e téren,tedd meg az első lépéseket,bátorítsd!mindenki más
2009. okt. 31. 20:53
 2/8 anonim ***** válasza:
Így van!
2009. okt. 31. 21:12
 3/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint teljes mértékig én kell kezdeményezzek? :D csak nem akartam nyomulósnak tűnni azért nem léptem még ennél többet :)
2009. okt. 31. 21:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Valahogy úgy kéne kezdeményezned, hogy ráveszed arra, hogy kezdeményezzen. Pl msn-en írkáljatok valamit majd mond neki, de jó lenne ha odajönnél egyszer hozzám beszélgetni.

Mikor látod, hogy néz kicsit szakadj le a barátnőidről ezzel is mutatva neki, hogy tiéd a pálya

2009. okt. 31. 21:27
 5/8 anonim ***** válasza:
farmvillen kuld ajándékot? Jézusom! Hát bizony ez komoly kapcsolat is lehet !Tobbet akar toled mint te azt hinnéd!
2010. jan. 23. 20:37
 6/8 anonim ***** válasza:
Amúgy egy 17 éves lány egy nála másfél évvel fiatalabb kisfiúbán mit lát meg? Te bizony érdekes vagy!Mondjuk azt nem írtad ide hogy lány vagy...remélem az vagy!
2010. jan. 23. 20:40
 7/8 A kérdező kommentje:

Azt hogy nem kisfiú..

illetve nem VOLT az, mert már érvényét vesztette a kérdés.

2010. jan. 24. 14:50
 8/8 A kérdező kommentje:
istenem ilyen apróságokon fennakadni..nem is mondok semmit.
2010. jan. 25. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!