Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azért ilyen gyáva még mindig, mert fiatal? (most lett 15) tovább Lent
Figyelt kérdés
vagyis ő 15F. egyszer már beszéltünk msn-en, és akkor kedvesnek volt, egy órán át dumáltunk. Vissza is kérdezett, szal nem volt monoton a dolog, sztorizgattunk. Azóta nem írt rám.. annyi, h. ha látjuk egymást, köszönünk és bámuljuk a másikat; ja és facebookon farmville-ben ajándékokat küldözgetünk a másiknak :D szerintem teljesen egyértelmű jeleket adtam, hogy nekem bejön, apróságokat már ő is lépett irányomban, de pl msn-en nem írt rám.. idősebb vagyok nála kb 1,5évvel. Életkorából adódhat, h nem kezdeményez? Mit tehetnék még?2009. okt. 31. 20:50
1/8 anonim válasza:
Félénk,még kezdő e téren,tedd meg az első lépéseket,bátorítsd!mindenki más
3/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint teljes mértékig én kell kezdeményezzek? :D csak nem akartam nyomulósnak tűnni azért nem léptem még ennél többet :)
2009. okt. 31. 21:15
4/8 anonim válasza:
Valahogy úgy kéne kezdeményezned, hogy ráveszed arra, hogy kezdeményezzen. Pl msn-en írkáljatok valamit majd mond neki, de jó lenne ha odajönnél egyszer hozzám beszélgetni.
Mikor látod, hogy néz kicsit szakadj le a barátnőidről ezzel is mutatva neki, hogy tiéd a pálya
5/8 anonim válasza:
farmvillen kuld ajándékot? Jézusom! Hát bizony ez komoly kapcsolat is lehet !Tobbet akar toled mint te azt hinnéd!
6/8 anonim válasza:
Amúgy egy 17 éves lány egy nála másfél évvel fiatalabb kisfiúbán mit lát meg? Te bizony érdekes vagy!Mondjuk azt nem írtad ide hogy lány vagy...remélem az vagy!
7/8 A kérdező kommentje:
Azt hogy nem kisfiú..
illetve nem VOLT az, mert már érvényét vesztette a kérdés.
2010. jan. 24. 14:50
8/8 A kérdező kommentje:
istenem ilyen apróságokon fennakadni..nem is mondok semmit.
2010. jan. 25. 19:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!