Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdezi tőlem mindenki, hogy Marilyn Manson milyen nemű?
2013. aug. 29. 17:59
3/10 anonim válasza:
Nyilván mindenki tőled kérdezi ezt és tőled mindenki ezt kérdezi. Nyilván.
4/10 anonim válasza:
Nagy ügy. Nekem.meg mindenki elmondja,hogy épp megjött neki,de én se tudom miért.
Vannak ilyen fura dolgok :D
5/10 anonim válasza:
Nem tudom.
Te figyelj már Marilyn Manson milyen nemű? Te már úgy is tudod, én meg nemtudom eldönteni, hogy lány-e, vagy sem.
6/10 anonim válasza:
Valami rajongói oldalt üzemeltetsz, vagy miért kérdezi ezt tőled bárki is?
Egyébként az a probléma, hogy felőle kérdeznek, vagy az, hogy kétségbe vonják a férfiasságát?
7/10 A kérdező kommentje:
Fiú
2013. aug. 29. 18:03
8/10 anonim válasza:
Komolyan ennyire nem ismeri senki MM-et?? O.o
9/10 anonim válasza:
nincs a hátadra ragasztva egy cetli olyan felirattal, hogy "kérdezzetek meg, hogy milyen nemű Marilyn Manson". Mert akkor ez lehet az oka.:D Amúgy fiú? Tuti??
10/10 anonim válasza:
P_e_t_r_a: én egyáltalán nemismerem MM et csak most láttam rola egy cikket, te meg a New Boyzt, a Rej3ctz et vagy a The Ranger$ t nem ismered van ilyen:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!