Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Először a nőgyógyásznál ti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Először a nőgyógyásznál ti leborotváltátok onnan a szőrt?

Figyelt kérdés
jövő hónapba megyek először, és meg akartam kérdezni
2013. aug. 29. 17:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én már előtte is borotváltam, nyilván ha az ember nőgyogyihoz megy akkor frissen borotválja előtte ott is meg a lábát is ha már ott ücsörög a jóember. :) Ha amúgy nem szoktad akkor csak emiatt nem kell, hidd el sokan nem szokták.
2013. aug. 29. 17:41
 12/17 anonim ***** válasza:
Alapból borotválom, így igen.
2013. aug. 29. 17:45
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ez alapvető dolog,ha orvoshoz megy az ember,hogy lezuhanyzik és szőrtelenít én egyszer voltam szőrösen de 5 napos volt csak mert fertőzés matt érzékeny volt és nem mertem leborotválni de nem volt jó érzés úgy terpeszteni.
2013. aug. 29. 17:46
 14/17 anonim ***** válasza:
Az orvost nem fogja érdekelni, hogy mennyire szőrös. Ha különben is borotválod, akkor igen, de csak miatta szerintem ne. Én egyébként gyantázom, de a terhességeim alatt gyakran kellett dokihoz járnom, és ahogy nőtt a hasam, nem is nagyon fértem hozzá, de nem érdekelt.
2013. aug. 29. 17:51
 15/17 DreamWeaver ***** válasza:

Kedves kérdező! Ajánlom figyelmedbe az alábbi kérdés #4-es és #5-ös kommentjét. Onnan mindent megtudsz.

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__bor-es-hajap..

2013. aug. 30. 02:36
 16/17 anonim ***** válasza:

Csak a nőgyógyász miatt nem kell leborotválnod. A tisztaság a fontos.

Ennek ellenére én leszoktam, de nem csak akkor amikor nőgyógyászhoz megyek. Nekem így sokkal jobb érzés.

2013. aug. 30. 08:44
 17/17 anonim válasza:
Nem fogja nagyon zavarni kivéve ha egy dzsungel van ott...Na de azok nap mint nap látnak kb 100 nőt főleg öregeket..megszokták már azok.
2013. okt. 25. 19:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!