Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak! Nektek hány cm-től számít alacsonynak egy lány/nő? Titeket zavar, ha alacsony, vagy tetszik?
Figyelt kérdés
2013. aug. 29. 12:59
11/19 anonim válasza:
Pár napja még 57%-os voltam hosszú ideig. Nem tudom mitől lettem 58 :D
12/19 anonim válasza:
Én nem centiméterben adnám meg a válaszomat, inkább százalékban; ha 10-15%-al alacsonyabb az már "zavar".
13/19 anonim válasza:
Na aki lepontozott az elárulná, hogy mi rosszat mondtam?...
14/19 anonim válasza:
160 alatt alacsonynak mondható egy nő.
15/19 anonim válasza:
170 alatt már alacsony nekem, és zavar is.
16/19 anonim válasza:
én speciel a magasabb lányokat szeretem,de ez egyébként egyénfüggö kinek melyik tipus jön be.de egy pasinak sokadrangu szempont ,hogy milyen magas egy nő szerintem ezen nemsok mulik
17/19 anonim válasza:
187 vagyok, a 170 alatti lanyoknak soha nem lesz hosszu combjuk, akar mennyit edzenek.
nekem nem tetszenek az alacsony lanyok, de sok az alacsony srac, szoval nem maradnak egyedul
18/19 anonim válasza:
Lány vagyok.
Tapasztalatom szerint ha egy fiú 180 fölött van akkor a csajnak kéne lenni 165-170nek.mert ha nagyon alacsony az sok mindenben gondot okozhat,legfőképp a pasinak gerincferdülése lesz.
168 cm körül vagyok.
15/l
19/19 anonim válasza:
Sztem egy 150 cm-es lány és egy 190 cm-es srac is összejöhet, max mikor csokoloznak a lany felall egy padra vagy vmi magaslatra. Vagy a srác felemeli. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!