Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
CSAJOK elárulná nekem valaki közületek hogy miért van ez nálatok?
felb@$z hogy mostanság egyre több kommentet látni ahol 19-20 éves lányok írják h 15-16 éves kis csákókba szeretnek bele. félreértés ne essék semmi bajom ezzel de valahol érthetetlen nekem ez. Érdekes h ugyanezen lányok nagy része a huszonéves korosztályú srácokat még gyerekesnek tartja...akkor most mi ez már? Érdekes, mert ez a tendencia egy másik generációnál megint csak nem figyelhető meg: a 30 éves nők nagy része szintén gyereknek tartja a 26-27 éves férfiakat.
Mi ez a degenerált társadalom?
Egy észben is huszonéves lány nem hiszem, hogy tizenéves kis pöc$ikbe szeret bele. Akkor vagy a lány a gyerekes, vagy a fiú a koravén, de normális ember általában a saját korosztályára bukik, vagy inkább idősebbre.
Amúgy, nekem nem a gyerekesség számít, mert én is gyerekes vagyok néha, hanem hogy mellette tud-e éretten IS gondolkozni. Érted, a hétköznapokat jó elütni hülyüléssel, de amikor tényleg fontos dolgokról van szó, tudja már felmérni a súlyukat, tudjon dönteni, higgadt maradni, ilyenek.
biztos bunkerban élek, hogy még nem is hallotam ilyet :D
nálam és a barátnöi körömben kizàrtak a fiatalabb srácok
"Degenerált társadalom" :D Köszi szépen :)
16/F vagyok. A párom 26/L. 2 éve vagyunk együtt. Azaz mikor összejöttünk én voltam 14/F ő volt 24/L.
"vagy a nő gyerekes, vagy a fiú koravén"
Nem vagyok koravén, ugyanúgy benne vagyok a kockulásban, a hülyülésben a haverokkal, a csajokról való tanácskozásban, stb.
A párom sem gyerekes. Dolgozik, lelkiismeretesen végzi a munkáját, mos és takarít. Főzni én szoktam :) Ügyet intéz, a stílusa nem a mai "divatcucc", azaz nem oldalrafésült feltupírozott haja van, nem rak fel kilónyi sminkeket, nem hord mini farmerszoknyát egy szál trikóval meg ilyenek. És gondolkodásban sem. Tökéletesen benne van a politikai és gazdasági témában is, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!