Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Eléggé kigömbölyödtem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eléggé kigömbölyödtem a nyáron, a fősulis gólyatáborban mégis több fiú is bepróbálkozott, amin nagyon meglepődtem. Ilyen hájasan is tetszhetek vagy csak szórakoztak? (kép)

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Mindenképp szeretnék fogyni amúgy.

2013. aug. 28. 18:44
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
78%

"Ez nem háj."

Na ne.. :D A nap válasza :DD

2013. aug. 28. 18:57
 12/26 Sir Sarcasm ***** válasza:
100%
szerintem az arcod lehet a ludas :D nagyon cukinak látszik, már amennyi látszik belőle, szóval ezért próbálkozhattak többen
2013. aug. 28. 18:58
 13/26 anonim ***** válasza:

Kis önfegyelemmel 1-2 hónap alatt simán lehetnél csinos csaj, amit az arcodból mutatnak a képek abból az tűnik ki, hogy szép lehet a mosolyod is.

Nem hiszem hogy csak szórakoztak veled, egyéniséged szimpatikus lehetett a srácoknak, ha kevés volt a csaj és kicsit többet ittak, akkor meg még így is vonzó külsejűnek is tűnhettél.

A lényeg hogy amíg széppé formálod a külsőd addig is érezd jól magad a bőrödben, első cél legyen mínusz 5 kiló 1-2 hónap alatt, utána még 2-3 kilót szép lassan (ez utóbbi lesz nehezebb).

2013. aug. 28. 18:59
 14/26 Sir Sarcasm ***** válasza:
# 13 jól belőtt étrenddel és edzéstervvel nem lesz nehezebb semmi, könnyen le lehet diátázni ilyen formáról csak egy kis ész kell hozzá
2013. aug. 28. 19:04
 15/26 anonim ***** válasza:
75%
Nem akarlak elkeseríteni, de ez egy gólyatábor volt. És ott nem kell komolyan venni semmit sem.
2013. aug. 28. 19:16
 16/26 anonim ***** válasza:
48%

Bocsi de számomra ez sok lenne.

Nekik úgy néz ki h nem.

2013. aug. 28. 19:18
 17/26 anonim ***** válasza:
90%

nekem is tetszel XD

elég fura ízlésem van.... :D

2013. aug. 28. 19:19
 18/26 anonim ***** válasza:
51%

Nálam ez még nem kövér, hanem ún. "fogni való" alkat. :)

Nekem tetszel, nincs ezzel gond.

2013. aug. 28. 19:24
 19/26 anonim ***** válasza:

Amúgy az egyetemi hajtásban úgyis le fogsz fogyni.. vagy vállalj pincérnői melót, na ott aztán tuti fogysz majd:) de sztem is cuki vagy. :)

23L

2013. aug. 28. 19:38
 20/26 anonim ***** válasza:
65%
ilyen pici ruhákban én is megdugnálak, hátulról nem látszik a poci
2013. aug. 28. 19:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!