Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valaki él prostitúcióból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki él prostitúcióból család mellett?

Figyelt kérdés
A párommal élek és van egy egy éves kislányom. A párom tudja hogy gondolkodom a prostitúción (lakáson) és nem ellenzi, azt mondja hogy én tudom mit szeretnék. de engem ez idegesít a legjobban hogy rám bízza a döntést, illetve tudom ha elkezdem, akkor már a kapcsolatunk már nem lesz olyan mint volt. olyan nők véleményére vagyok kíváncsi aki már csinálta vagy csinálja ezt család mellett.
2013. aug. 28. 18:39
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Végre kaptam értelmes válaszokat is azoktól akiknek a véleményét kértem.
2013. szept. 1. 22:23
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Az összes válasz értelmes volt: ne csináld. Biztos, hogy van aki így él, de én nem szeretném. Ha a férjed lennél, ott hagynálak a fenébe, ha a gyereked, akkor meg nagyon égne a pofám miattad. Kb 2 hét és az egész környék tudni fogja, hogy mi a foglalkozásod, ne legyen illúzióid. Onnantól kb még 1 hét, és a gyerkőc is megtudja.
2013. szept. 3. 13:53
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

9-es. Csak ne általánosíts légyszíves, mert "egy céltudatos nő életútja" alakulhat ám másképp is. (És azért a többségnek javaslom is, hogy ne ebben találja meg az ugródeszkát!)

Kedves Kérdező! Én nem voltam ebben a helyzetben ugyan, de egy valamit nagyon szeretnék. A kislányodnak soha, de soha ne mondd el, mit tettél, mert ha még meg is teszed, rendben van. De ne legyen követendő példa soha a számára. Értem én, hogy az emberek az anyagi jólétért bármit képesek megtenni, csak ne ebben a szellemben neveld fel azt a gyereket, add meg neki az esélyt, hogy esetleg más értékrenddel élje le az életét.

2013. szept. 3. 14:14
 14/16 anonim ***** válasza:
15%
Tudod én amondó vagyok hogy kinek nem inge, ne vegye magára. Ez a kérdés minket szólított fel, hogy a tapasztalatainkról kérdezzen és nem azért a sablonért amit te ( már ne vedd bántásnak mert nem ez a célom) nyújtani tudsz. Az én gyermekeim semmiben nem szenvednek hiányt és fogalmuk sincs arról hogy ez a szakmám, mert bizony ezt is lehet kultúrált körülmények közt végezni. Például mintha a boltba ugranál be:bemész azon az ajtón aztán kijössz, a többit senki más nem látja rajtad kívül, ez többnyire nem olyasmi ami az ember homlokára van írva. Ha tudnád, hogy a sanyarú sorsú de becsűletes szomszédasszony, akivel szóba elegyedsz egy két szóra, vagy az a kedves arcú lány akit ma reggel láttál a munkàba menet a buszra várni, vagy akárki aki szembejön veled... Nem is gondolnád mennyi és mennyi olyan nő van aki a lehetőségek közepette inkább ezt választották ( az akaratod szerinti munkaidőt, bőőőven átlagon felüli kereset, heti orvosi vizsgákat) mint havi 80!!!! Ezerért egy gyárban gürizni 3 gyerekkel úgy, hogy a nyakadon a hitel amit a férjeddel vettél fel aki nemrég elhalálozott egy balesetben és a plusz munka miatt 2 órát sem látod a gyerekeidet, persze a számlák után semmi nem marad, a házadat meg kedves mosollyal vennék el a fejetek fölül... Nos azthiszem inkább leszek jómódú de becstelen :) azért szèp napot :)
2013. szept. 3. 22:06
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Sok boldogságot hozzá! :)

Én meg választottam a tisztességes melót és a jómódot. Szerencsére még erre is van lehetőség.

2013. szept. 4. 15:23
 16/16 anonim ***** válasza:
13%
Örülök hogy neked volt lehetőséged hozzá:) van akinek nem adatott meg szóval csak gratulálni tudok :)
2013. szept. 4. 21:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!