Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Nektek bejönnek a 'keményebb' csajok?
Nekem már ficamodott ki térdem is, és jó sokáig tartott, mire jött valaki, aki helyrerakta, de mégsem sírtam. Még kiskoromban sem sírtam nagyon, ha elestem. Ezek szerint akkor most "kemény" csaj vagyok? :D Menő :D
Amúgy szerintem nem sok minden van, ami kifejezetten olyan, hogy csak a pasik szeretik, ezért könnyű átfedéseket találni az ízlésekben (autós dolgok, képregény, videojáték, sport, sör, kaja, stb- nők is ugyanúgy szerethetik, ha nem is annyian, mint férfiak közül).
De nekem is van barátom, szerintem ez igazából nem zavarja őket. Kivéve, ha már annyira fiús a csaj, hogy inkább havernak tekintik, és beveszik a pasis sörözős estékbe is. Az szerintem a lány számára is már zavaró, hiszen nem is nőként tekintenek rá. Azért az se jó, ha egy nő férfiként viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!