Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ajánlanátok felvilágositó könyveket amit ellehet olvasni a neten? 11/f
Figyelt kérdés
2013. aug. 28. 11:25
12/13 anonim válasza:
Mi ezt kaptuk 7.-ben:'A-ha szexuális felvilágosító tiniknek'
Vagy mi xD elég annyi hogy 'A-ha'.
Amúgy mikor akkora voltam mint te én még legóztam és a játszin játszottam..azt se tudtam mi az a szex meg a szerelem..ezek a mai fiatalok hova fejlődnek..:D
16/l
13/13 anonim válasza:
Szerintem kérd meg anyukádat h világosítson fel téged, vagy ha nem mered megkérdezni akkor majd ha 6.-ba fogsz járni lesz egészségtan abban benne lesz a serdülőkor és a tested fejlődése:) ja és am 5.-be is lesz ilyen felvilágosító órátok xD nekünk úgy volt h egyszer bejött a védőnő és kiküldte először az összes fiút, akk a lányok dolgáról beszélt, utánna pedig a lányok lettek kiküldve és a fiúknak tartott felvilágisítást xD de a mi osztályunk már 10 évesen tudott mindent xD na jó nem mindent mert az önkielégítéssel még sokan nem voltak tisztában és még lányok közül van, aki most sem, de ez nem baj ennyi idős korban:) 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!