Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szerezzek barátnőt? 19/F
Jobb lesz ha beletörődsz ebbe :S szóról szóra vonatkozik rám ami leírtál, még a korunk is :)) annyiban talán különbözünk, hogy én tudok ismerkedni, csak hát én vagyok álompasi ;) de ne aggódj 8-10 múlva ultra sármosak leszünk ;)
De egy jó tanács: tőled fiatalabbal kezdj, mert a korunkbeliek többnyire a 5-10 évvel idősebb pasasokkal vannak együtt, mert ők úgy gondolják érettebbek a koruknál :)
Üdv a klubban :/
Amúgy próbálj meg nyitni a lányok felé. Én is ezt próbálom tenni. Beszélj minél többet lány ismerősökkel, hogy majd egy idegennel is tudj simán beszélni.
Sok sikert.
Ha akarsz egy barátnőt, akkor ne csak keseregj hogy egyedül maradsz. Változtass. A hozzáállásodon pl. Ha nem akarsz egyedül maradni ne törődj bele, az életedben csak te tudsz normálisan csinálni valamit.
Plusz amit a 3. írt, sok sikert:)
Sajnálom, hogy nem kedves szavakkal árasztottalak el, de nem jó egy álomvilágban ringatni magadat :) ilyen embereknek is kell lennie :)
Egyébként legyél kalibrált, jól szituált, ápolt, legyen egy elfogadható szöveged, érződjön rajtad a magabiztosság voltaképp a dominancia, továbbá legyél pimasz, de ne bunkó, esetleg az öltözködéseden változtass...
Ezeket nem kötelező betartani, viszont nem válik a hátrányodra, csak ne erőltess egy karaktert magadban, amitől te magad is rosszul éreznéd magadat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!