Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szex csak akkor fogyaszt ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szex csak akkor fogyaszt ha izzadunk közben?

Figyelt kérdés
2009. okt. 31. 11:44
 1/6 anonim ***** válasza:
A szex nem fogyaszt, csak sok lusta ez fogja fel testmozgásnak, de igazából nem éget el annyi kalóriát, mint amivel akár napi 10 szexeléssel is látszana, hogy fogytál.
2009. okt. 31. 11:49
 2/6 anonim ***** válasza:
háát én úgy hallottam, hogy attól még, hogy izzadsz nem feltétlenül fogysz, mert akkor folyadékot is veszítesz, az kiürül, aztán azt visszaveszed, mert mozgás közben megszomjazol:D a szaunában sem fogysz kimondottan
2009. okt. 31. 11:55
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát igen, a szauna is igazából csak arra jó, hogy a méreganyagokat kiizzad magadból.
2009. okt. 31. 12:09
 4/6 anonim ***** válasza:
72%

minden mozgás fogyaszt

csak az a lényeg, hogy mennyi energiát használsz el

ha több energiát használtál el mint vittél be egy adott nap, akkor fogysz, ennyi

az izzadással csak vizet vesztel, ahogy iszol, visszamegy :P

2009. okt. 31. 12:11
 5/6 anonim ***** válasza:
18/f egyébként
2009. okt. 31. 12:12
 6/6 anonim ***** válasza:
nem csak akkor fogyaszt. A szex szerintem jó edzés, de minél jobban összeszoksz egy parnerrel,annál inkébb megtaláljátok azt a módot, hogy mindkettőtöknek a legkevésbé fárasztó legyen.
2009. okt. 31. 12:36

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!