Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl félénk vagyok, nem merek ismerkedni. Mit tegyek?
Gimibe járok, de kort nem szeretnék mondani.
Vágyom arra, amiket az utcán, filmekben is látok. Csókolóznak, ölelkeznek..stb.
Akárhányszor megtetszik egy fiú, mindig is sikerült elérnem, hogy viszonozzák.. de aztán bepánikoltam, hogy nem lennék elég jó egy kapcsolatban, (nem votl még barátom), és aztán inkább leráztam..
Nem merek közeledni a fiúkhoz. Még csókolózni sem csókolóztam.. :(
Nagyon félénk vagyok, pedig sok fiúnak tetszek, de félek a csalódástól, attól hogy átvernek..
Mit tegyek?
énis úgy vagyok vele, hogy attól félek hogy nemvagyok neki elég jó, hogy ha megtudja igazából milyen vagyok otthagyna....sőt...konkrét példa: tettem az agyam, nyomtam a keménycsávót, és lett is barátnőm...de amikor megismert valójában, hogy nem az az agresszív, bunkó vagyok, akkor otthagyott:( ezért bennem a megfelelés van:((
Visszatérve a kérdéshez:D :
Szerintem nemannyira baj hogy nemtudsz kezdeményezni, csak làsd meg a lehetőséget, mert sok fiú van aki csak gyenge jeleket ad...ami késik nem múlik:))
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!