Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti nem féltek, hogy egyszer veletek is ilyet csinál valamelyik bevándorló?
#9,
Igazából nem is értem a válaszodat. "Igen, magyarok is erőszakolnak, de Afrikában még többen" Hú, és?? Ezzel a válasszal mi a célod? Afrika nagyobb mint Magyarország. Másrészt azért, mert valaki magyar, és megerőszakol valakit, nem lesz kevésbé undorító a cselekedete, csak mert rajta kívül kevesebben csinálják. Jó lenne, ha ilyen kijelentésekkel nem tompítanád az Európában történő nemi erőszakoknak a súlyosságát.
Most megint le leszek mínuszolva,ahogy szokták...
Hát ahol ilyesmi történt, mindig rossz vége lett. Most nem azt mondom , hogy kezdj rettegésben élni, de előbb-utóbb kiépül egy csoportjuk aki bűnözni kezd, kötekednek, nemierőszak stb. (mert megtörtént...)Ha lecsukják őket bent ismerkednek stb., tehát nem javul a dolog. Az ő kultúrájuk, nem fog próbálni beilleszkedni a miénkbe, ezért nem is fog működni a multikulti ökörség amit erőltetni akarnak. Bárhol megnézed Európába, csak a baj van ezzel. (attól függetlenül, hogy a média hallgat)
Ne kezdjen el senki rasszistázni mert tényeket közlök, én nem utálom ezeket az embereket, csak nem valók ide. Hiába menekültek, nem akarnak majd később se haza menni, de ahogy mondtam beilleszkedni se.
Egy: igazán intelligens dolog, hogy azzal jössz, mi történjen a gyerekemmel ahhoz, hogy olyan idiótán gondolkozzak, mint te. Kedves.
2: Engem meg izraeli zsidó pasas erőszakolt meg, mégsem utálom a zsidókat, csak mert egy idiótát kifogtam, magyar munkások tömkelege zaklat szexuálisan az utcán, ennyi erővel minden magyar csávót is utálhatnék.
Gondolom te is azon az elven működsz, mint az itt lévő pasik nagy része, hogy egy csinos lánynak nem kell, és elkönyveli az összes csinos csajt felszínes libának. a te bigottságod ne azén problémám legyen már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!