Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok Barbee-rol?
http://www.youtube.com/results?search_query=Barbee&search_ty..
Nem találtam neki jobb helyet.(:
Aranyos kis lány, nekem bejönnek a zenéi, bár az új riherongy k**rva style az nem tetszik.
Az aranyos lányokat szeretem, az ilyeneket max megrántom...
Hátha alakul még valamerre...
Az jut eszembe róla, amit gimis énektanárom mondott annak idején: Ha lenne felesleges 10-15 milliója, szívesen bemutatná nekünk hogyan is keletkeznek ezek a (hmm, kik is? sztár? énekes?) valakik. Jó pénzért profik írnak neked szöveget meg zenét, olyat is találsz aki felénekli. Már csak egy nagyjából jól kinéző csajszi kell meg még egy kis pénz a reklámozásra, lemezekre stb.
Ha sikerül jól felfuttatni, akkor akár meg is térülhet a befektetés.
(Amúgy az nekem mindig is fura volt, hogy az összes énekes viszonylag normálisan néz ki. Nincs köztük ronda. Mintha az énektudás és a szépség kézenfogva járnának. Az énektanár mondókája után elgondolkodtam, hogy lehet benne valami... így már azért érthetőbb számomra hogyan lehet az, hogyha valaki viszonylag korrektül néz ki, akkor énekelni is tud.)
Szerintem vicces. Hangja nem sok, vinnyog, de nem kérdéses, hogy jó lenne ilyen búcsúba való cigánytuctuc "énekesének".
- nem lett a kedvencem.
Szánalom ez a csaj!
Az új popsztár számát min. 2 helyről koppintotta.. Zene: Miley Cyrus - See you again, Klip Lady gaga - Paparazzi..
Jó lenne, ha már végre felnyitná valaki ennek a pénzelt sztárocskának a szemét..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!