Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöhetek vele, ha egy másik csaj jobban kell neki?
Ismerek egy srácot, aki nagyon bejön nekem.:) Mikor összeakad a tekintetünk, akkor mindig rám mosolyog. Beszélgetni csak ritkán van lehetőségünk, így nem sokat társalgunk, de ahogy egymásra nézünk(mosolygunk), az mindent elárul.:P A lényeg, hogy úgy tűnik, bejövök neki, és Ő is nekem. Viszont van egy csaj, aki szintén tetszik neki. Talán jobban, mint én.:( Ennek a lánynak van pasija, és ez a pasi egy jó haverja annak a srácnak, aki tetszik nekem. Az a csaj nem szereti a pasiját, és nem hagyná el ezmiatt a másik srác miatt. Én simán összejönnék a sráccal, de nem akarom, hogy csak a második legyek mindenben... szal nem akarom, hogy csak pótlásként kelljek (ahelyett a másik csaj helyett). Ha összejönnénk, akkor elfelejtené őt? Vagy inkább hagyjam?
16/L
Lehet, h elfelejtené, lehet, h nem! De az is előfordulhat, h két vasat tart a tűzben..esetleg
De második soha nem lennék..
Igen összejöhetsz vele annak ellenére hogy a másik csaj jobban tetszik neki.
Én is összejöttem egyszer egy csajjal (komoly kapcsolat lett), pedig a húga sokkal jobban tetszett:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!