Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent ez a mondat egy nő részéről?
Van egy kolleginám. 1 hónapra elküldték más céghez képviselte a céget. Most jött vissza. Megkérdeztem tőle, hogy Milyen ott lenni, milyenek a kollegák?
Erre annyit mondott széles mosollyal, hogy nagyon jó ott, de nálunk még jobb, mert van aki nagyon hiányzott neki, jobban is, mint gondolta volna.
Nagyon bájosan mosolygott és elment, mondván dolga van, mennie kell.
Jól érzem, hogy nekem szánta?
#2 vagyok, itt válaszolok:
Vicc volt, nem kell komolyan venni:D El kell hívni vhova a csajt, aztán ha el is megy, azt már veheted jelnek:)
Van annyi előzménye, hogy pár hónapja ismerem. Ritkán beszélgetünk, de soha nem megy el mellettem, hogy ne nézne oda hozzám.
Csíptem már el a tekintetét többször is. Volt amikor segítséget kért tőlem dolgokban.
Nem értem a kérdésedet!
Persze, hogy magamról. Segítettem neki 1-2 alkalommal, mert megkért. Látom, hogy ránézek és a tekintete az enyémbe fut, de sokszor. És erre jön most ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!