Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Komolyan. Miért oltjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan. Miért oltjátok folyamatosan azokat az embereket, akik itt ismerkednek?

Figyelt kérdés
Ha annyira hülyeség lenne, itt ismerkedni, akkor mégis miért lenne 'Ismerkedés' kategória? Lehet, hogy ezt csak én gondolom így, de elnézem, ahogy néha már olyan durván oltanak valakit ezért, hogy az már valami felháborító. Miért ne ismerkedhetnének itt az emberek?Kíváncsi lennék a véleményekre :)
2013. aug. 26. 01:20
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én senkit sem akarok egy kalap alá venni :)
2013. aug. 26. 01:47
 12/14 anonim ***** válasza:
Kerdezo, ha lany vagy, en viszont egyetlen kalapom ala vennelek szakado eso eseten :-)
2013. aug. 26. 01:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Én nem oltom őket csak nem értem miért nem máshol csináljál :D
2013. aug. 26. 02:10
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Ez nem társkereső oldal.

Az "ismerkedés" kategória is, mint a többi, azért van, hogy kérdést tegyél fel, hogy mások elmondhassák a véleményüket vagy tanácsot adhassanak.

A társkeresésre ott vannak az erre készült oldalak, hogy nyilván nem fogsz anonym profillal idétlen kérdéseket kiírni valami nyilvános fórumra.

Sajnállak, ha ezt nem sikerül megértened/megértenetek.

2013. aug. 26. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!