Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nekte melyik tetszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nekte melyik tetszik jobban egy fiún? 1 A rövid haj 2 félhosszú haj 3 hosszú haj

Figyelt kérdés

2013. aug. 25. 19:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Rövid
2013. aug. 25. 19:39
 12/19 anonim válasza:
Az állig érő hossz ( Bocsi de nem tudom ,hogy ez a hossz fiúknál melyik kategóriába illik). Imádom ha egy fiúnak ekkora vagy egy picivel hosszabb a haja . Tudom ,hogy most sok lány nem ért velem egyet de szerencsére mindenkinek más az ízlése . :)
2013. aug. 25. 19:50
 13/19 anonim ***** válasza:
Vállig érő vagy hosszabb (imádom a nagy sörényű férfiakat, nagyon dögös tud lenni). De pl. a párom rövid hajjal is tetszene, láttam róla régi képeket, és jól állt neki :)
2013. aug. 25. 19:59
 14/19 anonim ***** válasza:

Félhosszú. Valami ilyesmi:

[link]

[link]

A második képnél jóval hosszabb azért ne legyen. Amúgy nem is annyira fontos a hajhossz, az összkép a lényeg. Ha valakinek nem áll jól a rövid/hosszú haj, akkor ne legyen olyan azért, mert valakinek az az ideálja. Tetszett már nekem pár milis hajú pasi is, mert az állt neki rohadt jól, hosszabbal egyszerűen nem lett volna vonzó, jó az összkép.

21l

2013. aug. 25. 20:01
 15/19 anonim ***** válasza:

engem nagyon vonzanak a hosszú hajú pasik(de alig vannak már :(( )... szóval 2,3 :)

20L

2013. aug. 25. 20:10
 16/19 Frigg ***** válasza:
100%

minél hosszabb a hajuk, annál jobban tetszik (: ha derékig érő hajat látok egy pasin, az már közel jár a tökéletességhez. persze, ha ápolt ;)

23/N

2013. aug. 25. 20:11
 17/19 anonim ***** válasza:

Amelyik jól áll neki;)

De általában a rövid hajú fiúk tetszenek.

16/L

2013. aug. 25. 20:12
 18/19 anonim válasza:
3 :) szeretem, ha hosszú, de ápolt haja van egy srácnak :D
2013. aug. 26. 21:39
 19/19 anonim ***** válasza:
.....bla-bla-bla.. úgyis az a lényeg hogy kihez tartozik a haj.
2013. szept. 12. 16:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!