Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen érzés egy másik fiúval...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen érzés egy másik fiúval csókolózni? Más mint egy lánnyal?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 15:55
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Erre a kérdésedre első kézből tudok neked válaszolni...mivel én egy biszexuális férfi vagyok,és nős.

Csak mellékesen jegyzem meg,hogy meglepően sok nős férfi IS,és fiatal srác IS TITOKBAN biszexuális(nem meleg) manapság,és ez valószínű,hogy nem véletlen!....mivel akár hihető akár nem de a férfiak sokkal jobban,és érzékibben tudnak szeretni vagy szeretkezni,és ennél fogva csókolózni is.... mint a nők.Természetesen tisztelet a kivételnek.

Egy veszélye van a dolognak....mégpedig az,hogy ha egyszer kipróbáltad.... nem fogod tudni elfelejteni,és ha nem is mindig de.... kívánni fogod...még akkor is ha van mellette csajod.....vagy ne tán-tán nős vagy...:)....sok sikert...:)

2009. okt. 30. 22:01
 12/13 A kérdező kommentje:
úristen, tényleg ilyen jó lehet?:S Mert ha igen muszáj kipróbálnom, lánnyal már volt dolgom, de fiúval még nem. de azért nem egy 50 éves foszerre gondoltam, hanem egy helyes vékony srácra, olyan korombelire. azért adjuk meg a módját. szerinted találok olyat aki csak csókig megy el? Mást nem szeretnék csinálni, ugyanis nem vagyok meleg.
2009. okt. 31. 17:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Tarkónlövést próbáltad?

Légy férfi -__-"

2009. dec. 3. 20:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!