Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ex a neten? (Vélemény? )

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex a neten? (Vélemény? )

Figyelt kérdés
Sziasztok! Szerintetek, ha az exem újra fent van pár hónappal a szakítás után, akkor már túl van rajtam? Csak, mert a szakítás után törölte magát, most fent van, de nem vagyunk ismerősök. Úgy egyeztünk meg, hogy nem leszünk barátok, igaz, hogy én akartam, de nagyon fura nekem, hogy fent van és nem vagyunk ismerősök a neten. Tudom, ne érdekeljen, de akkor is része volt az életemnek, állandóan együtt voltunk, most meg ez van. 19/L

2013. aug. 25. 02:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Hol van fent társkeresőn vagy mi ?:D
2013. aug. 25. 02:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Mármint hol van fent? Facebookon? Társkeresőn? Gyakorin?
2013. aug. 25. 02:20
 3/8 A kérdező kommentje:
facebookon
2013. aug. 25. 02:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Ezek szerint te is fent vagy, ha látod, hogy ő fent van. Meg miért ne lehetne fent facebookon? Főleg pár hónappal szakítás után? És miért próbálok én meg ilyen kérdésekre választ találni ilyen késői órán?
2013. aug. 25. 02:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Ezt én se értem :D Amúgy könnyen kehet hogy tovább lépett tedd te is ezt az élet megy tovább.
2013. aug. 25. 02:24
 6/8 anonim ***** válasza:
A pasi dolga a kijelölés. Tied meg a visszajelölés.
2013. aug. 25. 02:25
 7/8 A kérdező kommentje:
Tudom, nem jelölném be. Csak szar érzés. Majd elmúlik. Úgy is alakulóban van valami, majd elfelejtem az exem. :)
2013. aug. 25. 02:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Vagy rájött, hogy az excsaja miatt hülyeség törölnie magát, pedig a face-en könnyebb volt tartani a kapcsolatot a haverokkal, volt osztálytársakkal.
2013. aug. 25. 05:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!