Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti szoktátok nézni hogy egy srác pl már gimibe is kocsival jár?
pl már gimibe egy audival jár?
ha igen akkor mi a véleményetek róla??
Szép és jó.. de nem a saját két kezével vagy az agyával kereste meg, ez is szinte biztos. Mert egy audi nem is olcsó, meg gimnáziumba nem igen van ideje se dolgozni..meg fiatal és a fiataloknak kedve sincs..
úgyhogy ez mind bizony apuci és anyuci pénze..;) Lepontozhattok, de ez akkor is így van!
értem
ezen még nem is gondolkodtam hogy egyedül járnák vele, meg nem tudnák a többiekkel hülyülni stbb
egyébként azért írtam ki a kérdést mert letettem a jogsit
és anyámék venni akarnak nekem egy autot mert a bátyámnak is vettek..
köszi a válaszokat (nem vagy egoista állat)
köszi a választ. :D
nekem is van egy pár ilyen ismerősőm. :)
Valaki lehet beképzelt bunkó kocsival vagy kocsi nélkül is. Ezt az apuci pénze duma meg már annyira unalmas, hogy hihetetlen. Megdolgozott érte a szülő, megakar adni mindent a gyerekének, miért ne tenné ha megteheti? Sokan lesznek beképzeltek és hisznek magukról többet, mert BMW-vel járnak suliba, de ugyanúgy itt is vannak kivételek. Nagyon unalmas már ez a sztori. :\
18/L, aki busszal jár iskolába, egy olyan iskolába, ahol minden második ember kocsival jön suliba, még se kapok féltékenységi rohamot miattuk és szidom őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!