Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok ti szoktátok nézni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szoktátok nézni hogy egy srác pl már gimibe is kocsival jár?

Figyelt kérdés

pl már gimibe egy audival jár?

ha igen akkor mi a véleményetek róla??

2013. aug. 24. 21:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
75%

Szép és jó.. de nem a saját két kezével vagy az agyával kereste meg, ez is szinte biztos. Mert egy audi nem is olcsó, meg gimnáziumba nem igen van ideje se dolgozni..meg fiatal és a fiataloknak kedve sincs..

úgyhogy ez mind bizony apuci és anyuci pénze..;) Lepontozhattok, de ez akkor is így van!

2013. aug. 24. 21:51
 12/20 anonim ***** válasza:
54%
Nézem, és nem értem. Mert minek? Reggel a dugóban tovább tart kocsival beérni, mint tömegközlekedéssel, a benzin drága, délután nem tud elmenni meginni egy sört a többiekkel, és hazamenni sem a többiekkel megy, hanem egyedül egy kocsiban. Most ebben mi a jó? Persze, király, ha az embernek van egy kocsija, de pont gimibe hülyeség azzal járni.
2013. aug. 24. 21:58
 13/20 A kérdező kommentje:

értem

ezen még nem is gondolkodtam hogy egyedül járnák vele, meg nem tudnák a többiekkel hülyülni stbb

egyébként azért írtam ki a kérdést mert letettem a jogsit

és anyámék venni akarnak nekem egy autot mert a bátyámnak is vettek..

köszi a válaszokat (nem vagy egoista állat)

2013. aug. 24. 22:03
 14/20 anonim ***** válasza:
Úgy szeretem hogy egy csaj se nézi hogy a srác milyen autóval jár, bombanőket (és itt nem a plázap*csákat kell ezalatt érteni) mégsem láttam eddig Ladában. Ellenben Audi A6/A8/Q7 és BMW 7/X5/X6-ban kivétel nélkül jó nők ülnek a jobb egyben.
2013. aug. 25. 23:07
 15/20 anonim ***** válasza:
Kérdésedre válaszolva: ha a gimiben egy Audival villantasz, a fél gimit meghúzhatod, ha nem egy Quasimodo vagy és legalább átlagos a kinézeted. Hidd el tapasztalat. Egyik osztálytársam 3.-ig sima melegítőkbe járt, busszal, rá se bagóztak a nők. Aztán az apja elkezdte nyomni lóvéval, a gyerek lecserélte a ruhatárát Zara/Devergo kaliberű cuccokra, és beújított egy BMW 3-as Coupe-t, elég volt hogy szinte azt a nőt szedje fel, amelyiket akarja. Az más kérdés, hogy ezek a nők semmit sem érnek.
2013. aug. 25. 23:12
 16/20 A kérdező kommentje:

köszi a választ. :D

nekem is van egy pár ilyen ismerősőm. :)

2013. aug. 26. 18:41
 17/20 anonim válasza:
Én szakközépbe járok , 3-as BMW van még se verem magam.
2013. szept. 9. 18:41
 18/20 anonim ***** válasza:
58%
10 15 éves bmw nem nagy cucc arra ne is verd magad
2013. szept. 24. 16:01
 19/20 anonim ***** válasza:
Én nem audival jártam hanem Szuzukival :D Amint megkaptam a jogsim(18 voltam) vettem magamnak egy kis 1.0-ás Swiftet és azzal jártam suliba. Most 20 leszek de még mindig hajtom :DD De lassan lecserélem mert autópályán kicsit lomha :)
2013. okt. 30. 08:33
 20/20 anonim ***** válasza:

Valaki lehet beképzelt bunkó kocsival vagy kocsi nélkül is. Ezt az apuci pénze duma meg már annyira unalmas, hogy hihetetlen. Megdolgozott érte a szülő, megakar adni mindent a gyerekének, miért ne tenné ha megteheti? Sokan lesznek beképzeltek és hisznek magukról többet, mert BMW-vel járnak suliba, de ugyanúgy itt is vannak kivételek. Nagyon unalmas már ez a sztori. :\

18/L, aki busszal jár iskolába, egy olyan iskolába, ahol minden második ember kocsival jön suliba, még se kapok féltékenységi rohamot miattuk és szidom őket.

2014. júl. 5. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!