Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ki szeretném verni őt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki szeretném verni őt a fejemből! Szerintetek hogyan? (többi lent)

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy ideje tetszik egy fiú, akit nem tudok kiverni a fejemből. Igazából tudom, hogy ebből nem lehet semmi, de mégsem tudok másra gondolni. Barátok vagyunk, és nem is szeretném, hogy ennél több legyen, mert ez úgy jó, ahogy van. Kérlek segítsetek! Mit tegyek?
2013. aug. 24. 21:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Mért akarod őt kiverni a fejedből? Valami rosszat tett veled?
2013. aug. 24. 21:41
 2/4 anonim ***** válasza:
szeress belém én úgyan így vagyok... viccet férre téve keress egy másik srácot
2013. aug. 24. 21:42
 3/4 anonim ***** válasza:
idő kell hozzá.. és akarat:) sok sikert, most ezen vagyok én is :D
2013. aug. 24. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)) nem, semmi rosszat nem tett, csak nagyon jó barátok vagyunk. És nem szeretnék változtatni ezen.
2013. aug. 24. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!