Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok bejönnek a karkén személyiségű fiúk?
Figyelt kérdés
Régen eléggé jellemző volt rám ennek a karakternek a jellemzői,de mostanra megtanultam magamon uralkodni és inkább átmentem abba végletbe,hogy már csendesnek mondanak.
Ha elkezdek beszélni előjön belőlem az agresszivitás,de tényleg ha elfelejtkezek magamról....
Nos mit gondoltok?
2013. aug. 24. 20:15
11/13 A kérdező kommentje:
Vess fel egy szitut amiben bejön,hogy viselkedjen?
2013. aug. 24. 20:35
12/13 anonim válasza:
Basszus, jókat kérdezel. Egyszerűen csak szeretem ha kemény kézzel fognak, parancsolgatnak, uralkodnak rajtam. Vagy egy "miért?" kérdésre, egyszerűen csak lerendeznek annyival, hogy "azért, mert azt mondtam." Vagy tegyük fel van egy ilyen pasim, de mondjuk kedvesen rámosolygok egy kasszás fiúra, és ezt a párom észreveszi. Aztán később egy kicsit megrángat, durván viselkedik velem, kiabál vagy megszorongat, úgy hogy fájjon. Bár szerintem én egyszerűen csak mazochista vagyok xD A legtöbb nő nem ilyen. De az is tetszik, ha megvéd valakitől, mondjuk ha a srác kezd el flörtölni velem, ő pedig leállítja.
13/13 A kérdező kommentje:
ÉRtem köszi :)
2013. aug. 24. 21:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!