Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14 éves lány vagyok, miért nem érdekelnek még mindig a fiúk?
Te vagy a normálisabb eset ^^ Mindenkinél máskor jelentkezik. Vannak a korán (túl korán) meg későn érők. Szerintem te egyik se vagy. Ráérsz még fiúzni :)
Majd ha 17-18 évesen se érdekelnek, akkor már lehet, hogy van valami baj :)
Szerintem tök normális, hogy egy 14 éves lányt jobban érdekel a tanulás, mint a pasizás. Legalább te biztosan nem leszel olyan, mint az az osztálytársad, akiről írtál :) Ő is csak fel akar vágni a nagy menő párkapcsolataival, nem hinném, hogy annyira szerelmes lenne, ha 2 sráccal kavar.
Amúgy nekem 15 évesen volt az első barátom, és előtte én se nagyon nézegettem a fiúkat, csak úgy hirtelen jött :)
A család szerepe a tinik szexuális életében
A családnak meghatározó szerepe van a tinik szexuális életének alakulásában.
Egy Amerikában végzett kutatás meglepő eredményeket hozott. Ellentétben a korábbi feltevésekkel, miszerint a szülők szerepe mellékes a fiatalok korai szexuális életének alakulásában, a kutatók megállapították, hogy a családnak, illetve azon belül is az apáknak igenis nagy, és jelentős befolyása van a fiatalokra a témában.
Több mint háromezer gyermeket vontak be a vizsgálatba családjukkal együtt. Az elemzések során az a nem várt eredmény született, hogy azok a tinik, akik sok időt töltenek együtt családjukkal, később kezdik el a szexuális életet, más értékeket tartanak szem előtt.
Annak ellenére, hogy évtizedek óta próbáljuk meggyőzni a tizenéveseket arról, hogy ne kezdjék el idejekorán a szexuális életet, a becslések szerint még mindig legalább egynegyedük túl van az első nemi érintkezésen már 15 évesen, és egyharmaduk veszti el a szüzességét még a tizennyolcadik születésnapja előtt. Sajnos ezek a számok még a nagy erőfeszítések ellenére sem csökkennek.
Amit ki akartam emelni: „más értékeket tartanak szem előtt.”
Na szóval szerintem te jobb úton jársz mint az osztálytársad!!!!!
Egyáltalán nem vagy elkésve. Van aki 17(!) évesen még nem volt szerelmes. Aztán hirtelen eltalálta ámor nyila... :) (nem magamrol beszélek egyébként, de tudom ezt valakirol biztosan) Szerintem nem is nagyon létezik olyan h valaki még e kor felett sem lesz szerelmes. Az már igazi ritkaságnak számitana. De nyugi, leszel te még szerelmes! A 14 év még fiatal. ;)
sok boldogságot az életben és a a majdani szerelemben!
a 14 még bőven benne van a normális kategóriában...
én 20 vagyok és sohasem érdekeltek, kezdek arra gondolni, hogy ez abnormális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!