Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen prűd, hogy egy (fiú) BARÁTomnak nem küldök magamról meztelen képeket? :O
Figyelt kérdés
Barátnőm mesélte, hogy egy barátjának küldött képet a melleiről, pinájáról, ő meg a farkáról. De csak barátok...2013. aug. 24. 15:51
11/20 anonim válasza:
ezzel a kèp küldessel is csak az a baj hogyha ossze vesztek mindenkinek korbe adj.de meg igy is büszkesegbol a haverjainak.egyeltalân NEM vagy prüd.okosan dontottel.
12/20 anonim válasza:
Á prűdek vagytok..:D nekem bármelyik csaj láthatja a farkam. aki meg már egyszer látja, a tapasztalat azt mutatja, hogy rövid időn belül nem csak nézegeti.:D
21F
13/20 anonim válasza:
én csak fürdőruhás képet küldök mert néha izgatóbb ha az ember csak sejteti ami a ruha alatt van
14/20 viktor123456 válasza:
Te vagy prűd.
Miért ne küldhetne valaki olyan képet magáról valakinek, amilyet akar?
15/20 anonim válasza:
Hát ha é meg tudnám h a barátnőm meztelen képet küld magáról valakinek azonnal mehetne amerre akar, de ez fordítva is igaz, é se küldözgetnék senkinek ha van csajom. Ha meg lány lennék akkor alapból nem küldenék SENKINEK, mert simán vissza élhet vele vagy zsarolhat vagy akár mi, legyen már eszetek könyörgöm....
16/20 anonim válasza:
SOHA! bármikor felhasználható ellenem! :D nem mintha így állnék hozzá az emberekhez, főleg egy baráthoz de akkorsem. A szerlmemnek sem küldök.
17/20 anonim válasza:
Barátok közt ez tök természetes kéne, hogy legyen.
18/20 anonim válasza:
amúgy engemet is pont ez a kérdés foglalkoztat xDDDD
18/L
19/20 anonim válasza:
Ha viszont akarod látni magad valahol a neten küldjèl csak nyugodtan.
20/20 anonim válasza:
Nekem vannak olyan képeim egyik régi csaj ismerősömről, akivel már jó ideje nem vagyunk jóban, de sosem fordult meg a fejemben, h azokat a képeket bárkinek is kiadjam. Még ha nem is vagyunk jó viszonyban, van annyi eszem, h egy ilyen kis gyerekes bosszúval tönkretegyem az életét. Azokat akkor kaptam, amikor még jóban voltunk, felidézi a régi szép időket és én kaptam őket, nem az egész világ. Már csak ezért se tennék ilyet. Le lehet pontozni, lehet mondani, h kamu, de én ilyen vagyok. Ha valaki ennyire megbízik a másikban, h ilyeneket megoszt vele, akk azzal senkinek se kéne visszaélnie, mind1,h mi történik azután.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!