Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csak én vagyok ilyen prűd,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én vagyok ilyen prűd, hogy egy (fiú) BARÁTomnak nem küldök magamról meztelen képeket? :O

Figyelt kérdés
Barátnőm mesélte, hogy egy barátjának küldött képet a melleiről, pinájáról, ő meg a farkáról. De csak barátok...
2013. aug. 24. 15:51
1 2
 11/20 anonim válasza:
72%
ezzel a kèp küldessel is csak az a baj hogyha ossze vesztek mindenkinek korbe adj.de meg igy is büszkesegbol a haverjainak.egyeltalân NEM vagy prüd.okosan dontottel.
2013. aug. 24. 16:13
 12/20 anonim ***** válasza:
50%

Á prűdek vagytok..:D nekem bármelyik csaj láthatja a farkam. aki meg már egyszer látja, a tapasztalat azt mutatja, hogy rövid időn belül nem csak nézegeti.:D

21F

2013. aug. 24. 16:15
 13/20 anonim ***** válasza:
én csak fürdőruhás képet küldök mert néha izgatóbb ha az ember csak sejteti ami a ruha alatt van
2013. aug. 24. 16:29
 14/20 viktor123456 ***** válasza:
42%

Te vagy prűd.

Miért ne küldhetne valaki olyan képet magáról valakinek, amilyet akar?

2013. aug. 24. 16:42
 15/20 anonim ***** válasza:
Hát ha é meg tudnám h a barátnőm meztelen képet küld magáról valakinek azonnal mehetne amerre akar, de ez fordítva is igaz, é se küldözgetnék senkinek ha van csajom. Ha meg lány lennék akkor alapból nem küldenék SENKINEK, mert simán vissza élhet vele vagy zsarolhat vagy akár mi, legyen már eszetek könyörgöm....
2013. aug. 24. 17:02
 16/20 anonim ***** válasza:
SOHA! bármikor felhasználható ellenem! :D nem mintha így állnék hozzá az emberekhez, főleg egy baráthoz de akkorsem. A szerlmemnek sem küldök.
2013. aug. 24. 18:37
 17/20 anonim ***** válasza:
Barátok közt ez tök természetes kéne, hogy legyen.
2013. szept. 3. 14:52
 18/20 anonim válasza:

amúgy engemet is pont ez a kérdés foglalkoztat xDDDD

18/L

2013. szept. 4. 22:03
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha viszont akarod látni magad valahol a neten küldjèl csak nyugodtan.
2013. szept. 5. 12:56
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem vannak olyan képeim egyik régi csaj ismerősömről, akivel már jó ideje nem vagyunk jóban, de sosem fordult meg a fejemben, h azokat a képeket bárkinek is kiadjam. Még ha nem is vagyunk jó viszonyban, van annyi eszem, h egy ilyen kis gyerekes bosszúval tönkretegyem az életét. Azokat akkor kaptam, amikor még jóban voltunk, felidézi a régi szép időket és én kaptam őket, nem az egész világ. Már csak ezért se tennék ilyet. Le lehet pontozni, lehet mondani, h kamu, de én ilyen vagyok. Ha valaki ennyire megbízik a másikban, h ilyeneket megoszt vele, akk azzal senkinek se kéne visszaélnie, mind1,h mi történik azután.
2013. szept. 13. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!