Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják sokan a szerelmükre, hogy barátom, vagy barátnőm?
Figyelt kérdés
Szerintem a kettő, különböző dolog. Miért nem lehet azt mondani, hogy párom, kedvesem, szerelmem...? Az is furcsa, mikor pl. egy lány, a szerelme haverjáról beszél, és azt mondja, hogy a barátom barátja. Miért nem lehet azt mondani, hogy a párom barátja, vagy a szerelmem barátja?2009. okt. 30. 11:16
1/5 anonim 

válasza:

Te nem szereted az a szót, hogy barátom/barátnőm én pedig kimondottan utálom azt hogy párom. A szerelmem, kedvesem, nekem nyálas.
De így belegondolva egyik sem jó szó rá. Maradok a keresztnévnél.
2/5 anonim 

válasza:

ha 30 évesek járnak akkor megértem h nem barátom barátnőm... de 17 évesen furcsa lenne "párom"-nak hívni...:D
3/5 anonim 

válasza:

Igen 17-18 évesenn ez a párom, kedvesem stb elég furcsa én se használom.De engem még az akaszt ki a legjobban, amikor 16-17-18 évesek a barátjukat/barátnőjüket úgy hívják, hogy uram meg asszonyom.Komolyan mondom, hogy a hideg is kirázz ettól.
4/5 anonim 

válasza:

Engem a hideg kiráz a kedvesem, párom megszólítástól. Olyan mintha azt mondanád, élettársam, nejem stb.
5/5 anonim 

válasza:

nekem van egy ismerősöm (csaj) ő állandóan kedvesem, szerelmem - nek szólítja a pasiját!! Hát nem tom de ahogy az ő szájából is hangzik, nagyon nyálas!!!Idősebb korban persze elfogadottabb meg gyakoribb és szebbnek is hangzik mint a fiataloknál! Szerintem semmi gáz nincs abban h barát, barátnő!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!