Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek erről a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről a lányról?

Figyelt kérdés
17 éves, 4 abortusz, kb. 250-300 pasival feküdt le, ennek többszörösét szopta és azt mondja hogy nem rbanc, csak éli az életét :DD
2013. aug. 24. 10:25
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Mennyi a tarifa?
2013. aug. 24. 10:37
 12/24 A kérdező kommentje:

Nem vagyok se csaj se irigy csak ezen kicsit kiakadtam :D

Megvolt nekem is még régebben, de most barátnőm miatt ismertem meg jobban, egy suliba járnak, meg nincsenek rosszba, de ha elmegyünk bulizni és ő is ott van, akkor tényleg pasiról pasira jár, mindenkivel smárol és elvonulnak néha :DD

2013. aug. 24. 10:40
 13/24 anonim ***** válasza:

ez akkora kamu. vagy a kérdező találta ki, vagy egy nagyon béna pletyka. :D

még egy életen keresztül is ilyet produkálni, szinte lehetetlen

2013. aug. 24. 10:46
 14/24 anonim ***** válasza:

Abortusz ellenes vagyok. Nem kicsit.

Ha meghallom valakiről, hogy abortusza volt azt rögtön leírom.

Jó... az megérthető, hogy 17 évesen nem szeretne gyereket, nadehogy 4-szer is elvetette a babáját... erre inkább nem mondok semmit

2013. aug. 24. 10:58
 15/24 anonim ***** válasza:

Ha nem kamu, vélhetően már a nemibeteg-gondozóban lakik...

Nem r1banc, á... :)

2013. aug. 24. 10:59
 16/24 anonim ***** válasza:

"Abortusz ellenes vagyok. Nem kicsit.

Ha meghallom valakiről, hogy abortusza volt azt rögtön leírom. "

Amikor majd megerőszakolnak és teherbe esel, utána pedig elveteted a gyerekedet, mert képtelen lennél megszülni egy olyan ember kölykét, akitől undorodsz és tönkretette az életedet, na majd akkor írd le saját magad!

2013. aug. 24. 11:15
 17/24 anonim ***** válasza:

Azt mondom eszmélewtlen mód irigy vagy a lányra azért beszélsz hazugságot, és költesz róla ilyet.

Fizikailag lehetetlen, hogy ennyi idősen mindez amit te leirsz, mindazok után hogy talpon maradjon az illető.

2013. aug. 24. 11:21
 18/24 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu akkor egy erkölcstelen, senkiházi kis riherongy.
2013. aug. 24. 11:45
 19/24 anonim ***** válasza:

Eléggé kamu szagú.

Ha nem az,akkor se mondol véleményt,mert kopott ő már eleget az élettől.

2013. aug. 24. 11:52
 20/24 anonim ***** válasza:

Casanova egész életében feküdt le 200 nővel... szerintem a 250-300 igazából 25-30, az a 4 meg talán kettő.

minden pletykát ossz el minimum 2-vel, de néha 22-vel

2013. aug. 24. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!