Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről a lányról?
Nem vagyok se csaj se irigy csak ezen kicsit kiakadtam :D
Megvolt nekem is még régebben, de most barátnőm miatt ismertem meg jobban, egy suliba járnak, meg nincsenek rosszba, de ha elmegyünk bulizni és ő is ott van, akkor tényleg pasiról pasira jár, mindenkivel smárol és elvonulnak néha :DD
ez akkora kamu. vagy a kérdező találta ki, vagy egy nagyon béna pletyka. :D
még egy életen keresztül is ilyet produkálni, szinte lehetetlen
Abortusz ellenes vagyok. Nem kicsit.
Ha meghallom valakiről, hogy abortusza volt azt rögtön leírom.
Jó... az megérthető, hogy 17 évesen nem szeretne gyereket, nadehogy 4-szer is elvetette a babáját... erre inkább nem mondok semmit
Ha nem kamu, vélhetően már a nemibeteg-gondozóban lakik...
Nem r1banc, á... :)
"Abortusz ellenes vagyok. Nem kicsit.
Ha meghallom valakiről, hogy abortusza volt azt rögtön leírom. "
Amikor majd megerőszakolnak és teherbe esel, utána pedig elveteted a gyerekedet, mert képtelen lennél megszülni egy olyan ember kölykét, akitől undorodsz és tönkretette az életedet, na majd akkor írd le saját magad!
Azt mondom eszmélewtlen mód irigy vagy a lányra azért beszélsz hazugságot, és költesz róla ilyet.
Fizikailag lehetetlen, hogy ennyi idősen mindez amit te leirsz, mindazok után hogy talpon maradjon az illető.
Eléggé kamu szagú.
Ha nem az,akkor se mondol véleményt,mert kopott ő már eleget az élettől.
Casanova egész életében feküdt le 200 nővel... szerintem a 250-300 igazából 25-30, az a 4 meg talán kettő.
minden pletykát ossz el minimum 2-vel, de néha 22-vel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!