Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mit csinálnátok akkor,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mit csinálnátok akkor, ha az utcán egy lány csak úgy spontán tökön rúgna titeket, mert talán nem tetszik neki a képetek?

Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 20:50
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Tán veled megtörtént , hogy így rákérdeztél?
2013. aug. 23. 21:39
 12/22 A kérdező kommentje:
Még nem, de egyszer, mikor a metrón voltam, egy lány elég csúnyán nézett rám, pedig nem tettem ellene semmi rosszat, még csak nem is bámultam. Épp azon járt a fejem,jobb hogyha kicsit arrébb állok,nehogy tökön rúgjon az ocsmány fejem miatt.
2013. aug. 23. 21:51
 13/22 anonim ***** válasza:
miután képes vagyok levegőt venni ,kezét hátra tekerném. aztán nyakát átfognám ,hogy a bicepszem és az alkarom rátámaszkodjon pont a nyaki ütőerekre és megszorítanám. Így nem hal meg csak elájul ,de Ő ezt nem tudja és könyörögne ,hogy engedjem el. Ez az igazi halálközeli élmény :D
2013. aug. 23. 22:58
 14/22 anonim ***** válasza:
elküldeném a jó édes anyukájába, utánamennék és puncinrugnám.
2013. aug. 24. 03:45
 15/22 anonim ***** válasza:
elugranék előle
2013. aug. 24. 03:46
 16/22 anonim ***** válasza:
vagyis ilyen indokolatlan erőszak esetén eléggé jogos lenne az ilyen mértékű szemet szemét elv
2013. aug. 24. 03:47
 17/22 Theodorik84 ***** válasza:
Szerencsére jók a reflexeim így nagy esélyel kivédeném, majd érdeklődnék az utcasarkon dolgozó anyjának a hogyanlétjéről....
2013. aug. 24. 16:57
 18/22 anonim ***** válasza:
Én örülnék neki, és megkérném, hogy máskor is tegyen így :)
2013. szept. 19. 17:58
 19/22 anonim ***** válasza:
ha cigány lenne az illetö felraknám a felsö vezetékre
2013. szept. 29. 14:01
 20/22 anonim ***** válasza:
Kihívnám a hullaszállítókat, de szólnék nekik ne siessenek mert még meleg lesz test mire ideérnek...
2013. okt. 23. 01:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!