Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkoztatok már olyan sráccal, aki 24 évesen még szűz, nem volt lánnyal, de a srác maga jól néz ki?
Figyelt kérdés
2013. aug. 23. 02:18
11/22 anonim válasza:
24 évesen még szűz voltam (konkrétan 24 évesen veszítettem el), aktívan sportoltam (testépítés, bírkózás, kézilalbda is volt), szép izmos, jóképű srác voltam (185cm, 80-85Kg csupa izom), családi problémák, gátlások, önértékelési gondok miatt nem volt semmi önbizalmam.
Van ilyen.
Így utólag persze már tudom, hogy meghúzhattam volna a fél világot, csak akkor még nem értettem semmit :)
12/22 anonim válasza:
Én hasonló helyzetben vagyok mint a 11. De még csak 17 vagyok. Tehát nincs veszve semmi. Csak egy kis önbizalom kellene.
13/22 A kérdező kommentje:
Én alapvetően magabiztos vagyok, viszont másban nem tudok megbízni. Ez is az oka, hogy eddig még nem úgy alakult a dolog. Nem tudok megbízni a nőkben még védekezés mellett sem.
2013. aug. 23. 15:07
14/22 anonim válasza:
Mégis ki tartja az ilyeneket jóképűnek? Anyuka meg a nagymama???
Aki tényleg jól néz ki, azt már belevitték a jóba a lányok, még akkor is ha magától nem lett volna annyi esze.
15/22 anonim válasza:
14. tudod miért állsz 31%-on? azért, mert szarok a válaszaid, azért
16/22 anonim válasza:
#14-es nem vagy okos. Kicsit sem.
17/22 anonim válasza:
"Aki tényleg jól néz ki, azt már belevitték a jóba a lányok, még akkor is ha magától nem lett volna annyi esze." Ez egyszerűen nem igaz!
18/22 anonim válasza:
tényleg nem igaz, én például nem is nézek ki jól, mégse vittek bele a lányok
19/22 anonim válasza:
Nekem több ilyen ismerősöm is van. Van aki vallásos mondjuk és azért nem,mert megvárja azt az egy bizonyosat,akivel le akarja élni az életét. De van olyan is,aki egyáltalán nem vallásos, sztem és sok ismerősöm szerint is nagyon jól néz ki. Egyszerűen más dolgokkal sokkal többet foglalkozott, őt nem érdeklik a bulik,vagy a flörtölés, nem is hiszem hogy tudná hogy hogyan csinálja. Különben intelligens. Kicsit különc figura is, mondják, hogy fura vagy alacsony a szexuális kisugárzása. Ez nagyon sokat számít, talán többet,mint a kinézet.
20/22 A kérdező kommentje:
Na egy tipikus "szórom a negatívot" már volt :D Jól van. Legyen neki igaza :D Nem mintha attól boldogabb lesz. Na mindegy :) Elég önismerettel és magabiztossággal rendelkezem, hogy ne lehessen csakúgy belevinni dolgokba. Én döntök. Ennyi. Egyébként úgy vagyok vele, hogy amíg nincsenek jó anyagi körülményeim, addig úgyse tudok jó életvitelt biztosítani, mert mindig a pénzt kergetem. Ez is benne volt mindig a döntésben. A más elfoglaltság ezt takarja. Nem mintha ez jó lenne :D Tudom lehet pénz nélkül is kapcsolatod. Elmehettek például sétálni :D ... Vacsorázni a nappaliba.
2013. aug. 24. 03:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!