Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért éppen velem történik meg? És most micsináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16éves lány vagyok egy városból. Eddig összesen 2 pasival feküdtem le és a városban aki ismer és hát emiatt nagyon sokan azt tudják h én mekkora egy r*banc vagyok merr összefekszek mindenkivel.:/ Pedig ez nem igaz mer eddig csak szerelemből feküdtem le a volt pasijaimmal és nem ugy mint a többi 16 éves csaj akik disco-ban részegre isszák magukat és lefekszenek akárkivel./tisztelet a kivételnek/ Jah és én még bulizni se nagyon járok. És hát megismertem egy srácot aki nagyon ismert itt és minden csaj ma irt neki msn-en hogy hogylehet h beszélget velem meg megakar ismerni és akk mindegyik ugyfojtatta h nem tudtad h mekkora egy k*rva? pedig nem vagyok az:S Mit tehetnék ez ügyben? kérlek segitsetek2009. okt. 29. 22:02
1/8 anonim 

válasza:

Ha normális, intelligens a srác, rá fog jönni, hogy csak pletyka szinten volt a dolog, és igazából egy értékes lány vagy. Tudom, könnyű így leírni, de ne állj le senkivel ezen vitatkozni, hagyd rájuk, ne foglalkozz velük. Aki igazán szeret, úgyis tudja (vagy ez a srác tudni fogja), hogy milyen is vagy igazából.
2/8 anonim 

válasza:

Én tuti beszélnék a sráccal, és azt is megkérdezném, h ezek után ő mit gondol, mert ha nem is ismer, akkor meg ismerjen meg és ne másra hallgasson...
3/8 A kérdező kommentje:
beszéltem vele és ő ezeket nem hitte el szerencsére és szerinte kedves vicces arannyos jókedvű lány vagyok és nem tudna engem ugy elképzelni ahogy a többiek beállitottak
2009. okt. 29. 22:08
4/8 anonim 

válasza:

Akkor nyert ügy, szval most mindent bele!
5/8 anonim 

válasza:

ELŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐRE!!!!! ha meg nem hiszi el,akkor egy kőbunkó:D na és?akkor sem vesztettél semmit:D
6/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:D
2009. okt. 30. 12:23
7/8 anonim 

válasza:

Nem vagy egyedül,
ebből a szempontból én is "ribi" vagyok, de igen, 16 évesen sztem elsietted.
Lényeg; Ha a pasit télleg érdekled le fogja szarni, mit írnak rólad.
8/8 A kérdező kommentje:
tudom h elsiettem de ez most más téma:) nekem a srác mindig azt mondja h azok a csajok mer ink ők mondanak ilyet h féltékenyek rám mer lehet h ők buliba részegen semmit se tudva magukrol ugy vesztették el.
2009. okt. 31. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!