Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy kövér lány mivel tudja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy kövér lány mivel tudja kárpótolni az alakja hiányosságait? Mi miatt lehet szeretni egy kövér lányt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 22. 22:46
1 2
 11/18 viktor123456 ***** válasza:
Senki nem írja le, hogy a kövér lányok hálásabbak az ágyban? :-)
2013. aug. 22. 23:18
 12/18 anonim ***** válasza:
Normális ember nem hálát vár az ágyban a partnerétől...
2013. aug. 22. 23:20
 13/18 anonim ***** válasza:
Nálam semmivel.
2013. aug. 23. 06:52
 14/18 anonim ***** válasza:
Ha nem tetszik neki, hogy kövér, miért nem fogy le? Ja, persze, hiszen mindig pont az valami rejtélyes betegség miatt kövér, akiről épp szó van. Pedig már mindent kipróbált, az orvosok se tudnak mit mondani, és ő aztán tényleg nem tehet semmiről. Jajaja.
2013. aug. 23. 09:44
 15/18 anonim ***** válasza:
Én személy szerint már belefáradtam a fogyókúrába. 10 hosszú éve nézem, h mit eszek.Elegem van az íztelen, natúr cuccokból, fehér húsokból, zöldségek tömkelegéből. Rájuk nézek és elkap az undor. Nem vágyok másra, csak végre azt ehessem, amit szeretnék (persze mértékkel, nem zabamódra, kis mozgással, h tartsam a súlyomat). 30 kg ment le, még le kéne vagy 8-10-et, de már hajlandóság nincs bennem, így igyekszem az öltözködéssel, sminkkel javítani, sokat olvastam, így az értelmes kategóriát erősítem, mindenről lehet beszélgetni velem, van humorom és értem a viccet is. Van párom is, aki úgy szeret, ahogy vagyok és tiszteli bennem a 10 éves kitartást. Bár annak jobban örülne, ha nem sipárognék annyit a kaja fölött:D Vannak bevált nadrág-felső, nadrág-szoknya és egyéb kombóim, amelyek előnyösek, néha sminkelek is, ha nem rohanok dolgozni. A körmömet igyekszem ízlésesen kifesteni és igyekszem maximálisan ápolt külsőt kialakítani. Ezek mind-mind hozzásegíthetnek a sikerhez. Csak hajrá!
2013. aug. 23. 14:27
 16/18 A kérdező kommentje:
Utolso, gratula! Elárulod mennyi kg voltál/vagy? Illetve milyen magas?
2013. aug. 23. 15:03
 17/18 anonim válasza:
16 éves vagyok.12 éve sportolok.Kövér vagyok.Nekem sokan mondják, hogy szép az arcom.Én nagyon nagy igényességet fordítok a hajam ápolására és az arcomra is.Most ha a sportot kihagyjuk meg ezeket a kaja dolgokat ..akkor annyit mondanák.Hogy haj,smink,arc,ruha.Amúgy engem eléggé sokan kedvelnek azt mondják azért mert kedves,vagány,vicces, élet vidám csak vagyok szóval szerintem ezért.Amúgy meg a barátoknak nem számít hogy mekkora darab vagy.Csak tapasztalatból mondom
2013. aug. 24. 00:43
 18/18 anonim ***** válasza:
15-ös vagyok: 160 centi körül voltam 102 kg (15 éves) 164 centi vagyok most és 68-70 kg (25 éves). Tíz év alatt azért nőiesedtem is egy keveset:D
2013. aug. 24. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!