Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy szép arcú lány?
Figyelt kérdés
Mire mondjátok azt, hogy ennek a lánynak szép arca van? Az arca milyen legyen? Részletes véleményekre lennék kíváncsi. A szem nagysága,színe, az ajak teltsége,színe, az orr nagysága, az arcbőr színe stb. Ha lehet, linkelhettek is számotokra szép arcú híres nőket, hogy pontos legyen a karakter leírása.2009. okt. 29. 21:07
2/15 Andrewka válasza:
Jessica Alba pl szép arcú. De ezt így nem lehet leírni. Ha meglátsz egy csajt el tudod dönteni h neked tetszik-e.
Ha azt írom h a szomszéd öregasszony szép arcú akkor rá fogsz bukni?
Ízlések és pofonok. Aki neked tetszik az szép arcú, aki meg nem az nyilván másnak tetszik. GOndolom lehetsz 13 éves.
22/f
4/15 A kérdező kommentje:
Nem vagyok 13 éves, szerintem nem is ez szűrődik le a fogalmazásomból. Mellesleg nem azért kérdeztem, hogy kialakuljon az ideálom. Ez már csak azért sem lehetne, mert nem vagyok sem gyerekes, sem fiú. Megállhattál volna ott, hogy Jessica Alba egy szép arcú nő, dehát őszi szünet van..ilyenkor ráér a sok kis 14-15 éves:)
2009. okt. 29. 21:25
5/15 A kérdező kommentje:
Jaj:D Hát nem láttam a 22f-t, akkor viszont csak sajnálni tudlak a gyerekességed miatt.
2009. okt. 29. 21:26
6/15 anonim válasza:
8/15 anonim válasza:
ki ez az undorittó lány?!uristen hogy lehet ilyet feltenni az internetre!!!:::???? phöööööj
9/15 Andrewka válasza:
Biztos én vagyok a gyerekes:)
Te tudod, visszavágtál ugyanazzal amit én írtam:) Nembaj, majd felnősz. Különben nem írtad le a korod. Az nem lehet h az egodat akarod csak növelni?
De mindegy ne is válaszolj inkább. Én elmondtam a véleményem. Hagyd figyelmen kívül. Itt a többség úgyis csak azért kérdez h a számára tetsző válaszol simogassák pici lelkét, a többiek meg hülyék...
22/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!